Salvatorii au descarcerat corpurile celor doi șoferi, morți în tragedia de lângă Bardar: Traseul, încă blocat

 Salvatorii au descarcerat corpurile celor doi șoferi, morți în tragedia de lângă Bardar: Traseul, încă blocat

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că la moment se lucrează la eliberarea traseului de lângă Ialoveni, unde s-a produs accidentul grav dintre cele două camioane. Au fost descarcerate corpurile neînsuflețite ale conducătorilor auto din ambele autoturisme, iar un bărbat în stare conștientă, care a primit diverse traumatisme a fost evacuat de urgență de salvatori, transmite unimedia.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:35. Potrivit datelor înregistrate, două tiruri de model DAF și Volvo s-au tamponat frontal și s-au răsturnat blocând traseul. În urma accidentului de circulație trei persoane au rămas blocate în autovehiculele avariate. Pentru efectuarea lucrărilor de deblocare și descarcerare la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Aceștia au descarcerat corpurile neînsuflețite ale conducătorilor auto din ambele autoturisme, iar un bărbat în stare conștientă, care a primit diverse traumatisme, a fost evacuat de urgență de salvatori din cabina avariată a autocamionului Volvo și predat medicilor pentru ulterioare intervenții de rigoare. La moment, angajații IGSU continuă să lucreze efectuând decuplarea bornelor la autovehiculele răsturnate și spălarea traseului pentru asigurarea securității anti incendiare”, informează IGSU.

Două camioane s-au ciocnit violent, acum circa trei ore, în apropierea localității Bardar. Șoferii aflați la volanul vehicolelor au decedat pe loc, iar două persoane au fost transportate la spital.

Maria Palade

https://shok.md/