(VIDEO) Scandal de proporții: Ronaldo, pe cale să fie deportat din Arabia Saudită? A arătat un gest obscen fanilor echipei adverse

 (VIDEO) Scandal de proporții: Ronaldo, pe cale să fie deportat din Arabia Saudită? A arătat un gest obscen fanilor echipei adverse

Cristiano Ronaldo „n-a digerat” deloc bine înfrângerea suferită de Al-Nassr în fața lui Al-Hilal, 0-2, arătând un gest obscen fanilor echipei adverse, fapt care acum îi aduce mari bătăi de cap, scrie click.ro.

Presa internațională notează că, după meciul pierdut de formația la care joacă, fanii adverși ar fi scandat numele lui Lionel Messi, moment în care CR7 ar fi făcut apel la gesturi obscene în direcția lor, ceea ce a fost aspru criticat imediat.

Astfel, pe lângă faptul că se distanțează tot mai mult de primul loc din campionatul saudit, Cristiano Ronaldo ar putea fi drastic sancționat, existând inclusiv varianta să se ajungă chiar la deportare, pe fondul „ieșirilor” sale comportamentale deloc apreciate. Suporterii lui Al-Hilal au punctat că vor depune o plângere oficială către autorități, un avocat intervenind deja în acest caz.

„Comportamentul lui Ronaldo este infracțiune în Arabia Saudită. E un act indecent public, o dezonoare publică, infracțiune pedepsită cu închisoarea și, dacă ești străin, are ca efect deportarea”, a declarat Nouf bint Ahmed, spunând că „vom depune o plângere la Ministerul Public”.

Reacția clubului Al-Nassr, după ce portughezul i-a scandalizat pe saudiți

Gestul a fost îndelung dezbătut și în presa saudită, un jurnalist de-al locului, Osman Abu Bakr, întărind faptul că este impardonabil: „Ronaldo a făcut un gest imoral împotriva spectatorilor. Federația ar trebui să-i anuleze contractul”.

Pe de altă parte, cel puțin până la această oră, clubul Al-Nassr a întârziat să aibă o poziție oficială de îndreptare a unui astfel de comportament, alegând, însă, să prezinte o scuză catalogată drept „jenantă” de presa internațională, potrivit căreia, lusitanul era accidentat și „o lovitură din timpul meciului l-a afectat în zona sensibilă. Ceilalți sunt liberi să gândească ce vor”.

De altfel, Al-Nassr și-a pus toți banii în joc pentru a-l atrage pe Cristiano Ronaldo în fotbalul saudit, oferindu-i nu mai puțin de 500 de milioane de dolari pentru două sezoane și jumătate.

 

Duminica Lilia

https://shok.md/