Scandal în loc de „bună dimineața”: Taximetristul m-a numit „oaie concenaia”. Trebuie o campanie de boicotare, ca și aplicația le e de rahat

 Scandal în loc de „bună dimineața”: Taximetristul m-a numit „oaie concenaia”. Trebuie o campanie de boicotare, ca și aplicația le e de rahat

Scandal în loc de „bună dimineața”. Jurnalista Cornelia Cozonac s-a arătat indignată, după ce ar fi fost batjocorită de un taximetrist. „Nu mai comandați taxi de la Itaxi. Riscați să vă enervați de dimineață, să nu ajungeți la timp unde va trebuie și încă să mai fiții numiți urât de șofer”. Cozonac susține că „e timpul să inițiem campanii de boicotare”, a scris pe Facebook.

„Of. Nu mai comandați taxi de la Itaxi. Riscați să vă enervați de dimineață, să nu ajungeți la timp unde va trebuie și încă să mai fiții numiți urât de șofer. Dincolo că aplicația e de rahat și identifică adresa mea în Piața Marii Adunări Naționale, deși eu văd inițial ca se afișează adresa mea de unde sunt, șoferul mă sună și mă întreabă unde sunt pe piața Marii Adunări Naționale (și acest lucru mi se întâmplă a doua oară). „Oaie concenaia” – așa m-a numit șoferul de la itaxi, cu numărul de telefon 068062198. ITaxi – asta este nivelul companiei? 

Zilele trecute citeam o postare legată de serviciile de taxi  de proastă calitate. Cred ca e timpul să inițiem campanii de boicotare a companiilor care oferă astfel de servicii …”, s-a revoltat aceasta.