Scandalul cu restricția Chanel pe teritoriul Rusiei ia amploare: Buzova cere să-i fie returnați toți banii pentru gențile cumpărate de la acest brand

 Scandalul cu restricția Chanel pe teritoriul Rusiei ia amploare: Buzova cere să-i fie returnați toți banii pentru gențile cumpărate de la acest brand

Artista din Rusia Olga Buzova a făcut un apel către casa de modă Chanel. Prezentatoare a declarat că brandul s-a comportat jignitor față de țară sa și nu are nici un drept să „dicteze cetățenilor ruși, unde și cum să poarte lucrurile cumpărate din banii lor”, a declarat Buzova pe Instagram. În acest context, interpreta a cerut să-i fie returnați banii pentru toate articolele procurate de la ei.

„Am câteva genți și încălțăminte de la Chanel, toate aceste lucruri le-am procurat cu plăcere de pe banii câștigați cinstit de mine. În calitate de cumpărător, am dreptul să fac ce vreau cu ele”, a menționat aceasta, pe o rețea. 

Cântăreața a adăugat că a fost ofensată de acțiunile casei de modă „Sunt cetățean al Federației Ruse. Sunt mândră de originea mea și că trăiesc în această țară. Și îmi este foarte jignitor, că vă comportați urât cu țara mea. Eu nu mai vreau să cumpăr lucruri de la acest brand, dacă nu îmi permiteți ca să le port la mine în țară”.

La final, Olga le-a cerut reprezentanților brandului francez să-i returneze toți banii cheltuiți. „Apelez la managementul mărcii dumneavoastră cu o solicitare de a-mi returna banii pentru ceea ce am cumpărat! Voi dubla banii primiți și îi voi transfera către fundația de caritate Joy of Old Age”, a încheiat ea.

Mai multe tinere din Rusia, considerate influenceri pe reţelele de socializare, au postat videoclipuri în care îşi taie genţile casei de modă Chanel. Magazinele casei de modă au fost închise în Rusia, iar vânzarea produselor către intermediari care doreau să le ducă în această ţară a fost oprită. Fetele spun că aceasta este rusofobie.