„Scene sfâșietoare la Australian Open!” O jucătoare a părăsit terenul în scaun cu rotile

 „Scene sfâșietoare la Australian Open!” O jucătoare a părăsit terenul în scaun cu rotile

Harmony Tan a fost nevoită să abandoneze în setul decisiv al duelui cu Elina Svitolina. Sportiva din Franța a suferit o gravă accidentare la gambă, însă nu a vrut să renunțe, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

În cele din urmă, la scorul de 1-5 în decisiv, suferind vizibil din cauza durerilor, Harmony Tan a fost încurajată de arbitrul de scaun să renunțe și, în cele din urmă, a decis să abandoneze. Sportiva nu a putut părăsi terenul pe picioare, ci a avut nevoie de un scaun cu rotile.

„Sfâșietor: o jucătoare se retrage de la Australian Open și este scoasă de pe teren în scaunul cu rotile”, titrează Fox Sports Australia.

„Scene cu adevărat sfâșietoare: Harmony Tan părăsește terenul în scaun cu rotile. Făcuse un meci foarte bun și i-a dat mari bătăi de cap Elinei Svitolina”, scriu și jurnaliștii de la The Tennis Podcast.

Elina Svitolina merge în turul 3 la Australian Open, după abandonul adversarei ei, la scorul 6-3, 5-7, 5-1. Harmony Tan a părăsit arena Margaret Court într-un scaun cu rotile, în aplauzele celor prezenți.

 

„Însănătoșire grabnică”, au postat cei de la Australian Open, pe Twitter.

 

Maria Palade

https://shok.md/