Schimbarea Google Maps: Te ajută să înțelegi cât te costă drumul

 Schimbarea Google Maps: Te ajută să înțelegi cât te costă drumul

Google Maps vă poate ajuta deja să evitați drumurile cu taxă, dar acum vă va anunța cât veți plăti dacă urmați acele rute (se presupune) mai rapide, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Google vizează să vă conecteze cu informațiile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți viața, iar până acum Maps a fost plin cu astfel de date: vă avertizează despre blocajele de trafic, capcanele de viteză, drumurile închise și poate găsi chiar cele mai multe trasee prietenoase cu mediul. Dar, pe lângă toate aceste funcții utile pentru șoferi, a existat o omisiune destul de importantă: taxele. Am putut până acum să-i spunem lui Maps să evite taxele de drum de-a lungul timpului, dar Maps nu avea nicio modalitate de a ne spune cât ar putea costa taxele, de fapt. Din fericire, acest lucru se schimbă, în sfârșit, deoarece prețurile taxelor încep să fie live.

Google Maps, nouă funcție

Conform Android Police, Google și-a activat prețul taxelor promise anterior în Maps pentru Android și iOS. Verificați opțiunile de rută înainte de a naviga și veți primi un cost estimat în funcție de momentul în care călătoriți.

De asemenea, puteți pune Google Maps să afișeze prețurile cu sau fără permise de taxare. Aplicația vă va permite în continuare să evitați drumurile cu taxă ori de câte ori este posibil.

Prețurile ar trebui să fie disponibile pentru aproximativ două mii de drumuri cu taxă din SUA, India, Indonezia și Japonia. Mai multe țări „vin în curând”, a spus Google. Aceasta nu va fi cea mai cuprinzătoare caracteristică la început, dar s-ar putea dovedi valoroasă dacă vă economisește bani sau timp într-o călătorie lungă.

Există însă și alte câteva limitări de reținut. În primul rând, Maps nu pare să vă arate taxele pentru drumuri individuale, ci calculează doar un total pentru traseul complet. De asemenea, observăm că Maps spune că cifrele sale sunt „estimări bazate pe ratele de trecere a taxelor”. Dacă plătiți cash și, cu siguranță, dacă conduceți un camion, remorcă sau orice altceva cu axe suplimentare, probabil că veți plăti și mai mult.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și