(FOTO) Sculptura de la Dendrarium: ,,Mâna ei a întâlnit-o pe a mea sub masă”

 (FOTO) Sculptura de la Dendrarium: ,,Mâna ei a întâlnit-o pe a mea sub masă”

O sculptură uimitoare, care reprezintă două palme unite din care poți bea apă, a apărut în parcul Dendrariu din Chișinău, scrie SHOK.md.

Sculptura a fost realizată de sculptorul Veaceslav Jigliţchi, însă ideea îi aparține lui Dmitri Voloșin. Aceasta sculptură este dedicată aniversării, de 19 ani, de la prima întâlnire cu soția sa.

,,Astăzi avem o dată rotundă – 19 ani de când ne cunoaștem. Și în această zi vreau să vorbesc despre mâinile ei pentru că acolo a început cunoștința noastră, când mâna ei a întâlnit-o pe a mea sub masă. Atunci, ea m-a salvat și eu m-am îndrăgostit.

De atunci, mâinile astea au sculptat din mine pe acel Dmitri pe care voi toți mă cunoașteți și pe acel Mitia, pe care îl cunoaște EA.

Aceste mâini aruncau cu adidași în mine, când am pus sportul mai presus decât familia, iar când îmi era rău mi-au făcut injecții, au stors coșuri și mi-au smuls părul din nas.

Am decorat aceste mâini cu un inel de logodnă în ziua nunții și tot ele mi-au aruncat lucrurile de la balcon în zilele de ceartă. Când eram nervos, m-a liniștit cu aceste mâini și mi-a dat și palme când eram prea orgolios și purtam coroană.

Aceste mâini m-au hrănit, au cusut găuri pe blugi, au șters lacrimile copiilor noștri. Când își pune aceste mâini pe umerii mei, simt că pot cuceri întreaga lume. Și când nu e prin preajmă, și înainte de culcare nu o pot ține de mână, mă transform într-un băiat căruia îi e frică să doarmă singur.

Palmele ei sunt un bol plin din care îmi beau puterea, norocul și succesul cu înghițituri pofticioase. Și sunt sigur că scopul principal al fiecărui om este să găsească aceleași palme”, scrie Volișin pe pagina sa de  Facebook.

Internauții  le-au dorit cuplului mulți ani înainte și toate cele bune.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și