Scunzii au reducere: Prețul de intrare la un parc de distracție, diferențiat în funcție de înălțimea vizitatorului

 Scunzii au reducere: Prețul de intrare la un parc de distracție, diferențiat în funcție de înălțimea vizitatorului

Înălțimea contează, cel puțin pentru a profita de o reducere la un parc de distracție. Un anunț a stârnit indignare în rândul internauților din cauza prețului diferențiat care a fost pus în funcție de înălțimea vizitatorului. „Chiar nu știam până acum că un copil de 8 ani, care are peste 1,4 m este „matur”, iar un copil de 8 ani, care are sub 1,4 m este copil”, a scris jurnalistul Nicolae Federiuc.

„Atenție, „maturi”! Dacă aveți mai mult de 1 metru și 40 de cm înălțime, achitați 350 de lei pentru jumate de zi și 500 pentru toată ziua. Pe de altă parte, nu-i clar ce se întâmplă cu „maturii” care au mai puțin de 1,4 m. Ăștia au fost excluși cu totul. În schimb, copiii care au peste 1,4 m sunt incluși automat la categoria „maturi”.

Am auzit despre multe tipuri de discriminare, dar de discriminare pe criterii de înălțime n-am auzit încă. Chiar nu știam până acum ca un copil de 8 ani, care are peste 1,4 m este „matur”, iar un copil de 8 ani, care are sub 1,4 m este copil. De exemplu.

Dar cea mai mare nedumerire e totuși ce se întâmpla cu liliputanii, care sunt „maturi” dar nu se califică la înălțime? Ei au voie să se balacească la aquaparkul lui Pește Prăjit sau nu?

P.S. Mi-a venit o idee cum se pot face și mai mulți bani. Nu doar să-i măsoare pe copii, dar și să-i cântărească. De exemplu, dacă copilul are mai puțin de 1,4 m, dar cântărește peste 2,5 kg, să fie trecut și el la categoria „matur”. Așa îți scoți mult mai repede investiția”, a comentat jurnalistul.

Mai mulți internauți s-au arătat revoltați, în comentarii. Unii se întreabă „cine verifică înălțimea copilului”.