Selena Gomez a dezvăluit că nu a mai intrat pe rețelele sociale de mai bine de patru ani: „Sunt mult mai fericită, mă simt normală”

 Selena Gomez a dezvăluit că nu a mai intrat pe rețelele sociale de mai bine de patru ani: „Sunt mult mai fericită, mă simt normală”
0Shares

Poate părea surprinzător pentru unii că o vedetă de talia Selenei Gomez nu a mai intrat pe rețelele sociale timp de patru ani și jumătate. Numai pe Instagram, aceasta are peste 300 de milioane de urmăritori, dar contul ei nu a fost întreținut în ultimii ani de ea însăși, ci de o echipă, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Într-un interviu pentru emisiunea Good Morning America, artista a mărturisit că sănătatea ei mintală s-a îmbunătățit considerabil de când nu a mai petrecut timp pe Instagram.

“Mi-a schimbat viața cu totul. Sunt mai fericită, mai prezentă, mă conectez mai bine cu oamenii. Mă face să mă simt normal”, a povestit cântăreața despre decizia ei de a se distanța de social media.

„Înțeleg cât de puternic este internetul și, în multe feluri, a făcut multe lucruri bune pentru lume. Dar nu pentru mine. Ajung la informații prin persoanele din viața mea”, a mai declarat Selena Gomez, adăugând și că a lansat o platformă de sănătate mintală, numită Wondermind, care speră să devină un spațiu în care utilizatorii să se simtă înțeleși și în largul lor.

Selena Gomez, despre lupta cu depresia și anxietatea

Selena a dezvăluit acum ceva vreme că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară și că a avut mult de furcă din cauza depresiei și a anxietății.

“La un moment dat, Instagramul devenise întreaga mea lume, iar asta era foarte periculos. Să iau o pauză de la social media a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată pentru sănătatea mea mintală. Mi-am creat un sistem. Nici acum nu am pe mână parolele conturilor. Toată ura și comparațiile au dispărut din momentul în care am pus telefonul jos. Am clipe în care acele sentimente ciudate revin, dar am o relație mult mai bine cu mine însămi”, a declarat Selena Gomez.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/