(FOTO) Selfie-urile ucigașe! 10 poze făcute fix înainte ca protagoniștii să moară

Accidente și clipe de teribilism. Marca a publicat o galerie foto sinistră, a celor care au încercat să obțină cele mai interesante selfie-uri, dar au sfârșit tragic, scrie gsp.ro.
Spania este pe locul 4 mondial la decese din această cauză. Iată câteva dintre poveștile sinistre ale celor care au murit încercând să obțină mai multe likeuri sau fiind foarte neatenți atunci când chiar nu era cazul. Un semnal de alarmă pentru teribiliștii care nu sunt conștienți de consecințele tragice pe care asemenea prostii le pot avea!
Emma Willis a murit când a încercat să facă un selfie pentru prietenul ei, în vacanță. A sărit și s-a lovit la cap de o piatră.
Acest tânăr din Boston a stat 2 luni în comă, apoi a murit, după ce a căzut, când încerca să facă un selfie.
Fotograful Megab Stuart a murit după ce a căzut de pe o stâncă de mai mult de 60 de metri înălțime.
Collette și Ashley, două prietene care călătoreau cu mașina, au avut un accident, după ce au făcut acest selfie. Femeia de pe locul pasagerului a murit.
Acest bărbat a încercat să facă un selfie cu o cobră, dar șarpele l-a mușcat fatal.
Această gașcă nu și-a dat seama că unul dintre ei se îneacă.
Oscar Otero, un tânăr de 21 de ani, din Mexic, a murit accidental, când pistolul pe care-l credea fără gloanțe s-a declanșat.
Ying Chu, unul dintre primii care a făcut acest gen de poze, a dispărut în ziua în care a făcut poza.
Oscar Aguilar a făcut această poză cu câteva minute înainte să moară. S-a împușcat fatal într-un picior, cu o armă, încercând să facă altă poză.
Xenia Ignatieva, o fată de 19 ani, din Rusia, s-a electrocutat când s-a agățat de o linie de înaltă tensiune, de pe un pod, unde încercase să facă un selfie.
Rapperul Jadiel a murit în 2014. Acesta este ultimul selfie înainte de accidentul fatal de motocicletă.
Un nou studiu global arată în medie un deces pe săptămână în acest an, implicând mai ales tineri care încearcă să facă o fotografie riscantă pentru a câștiga mai mulți adepți pe rețelele sociale, notează El Pais.
Un studiu realizat de Fundația spaniolă iO a arătat că între ianuarie 2008 și iulie 2021 cel puțin 379 de persoane – în medie una din 13 zile – au fost ucise în acest fel. Este o tendință în creștere, una care, după o scurtă pauză din cauza pandemiei de coronavirus, a reapărut în primele șapte luni ale acestui an, timp în care au avut loc 31 de accidente mortale – unul pe săptămână – în ciuda restricțiilor de călătorie încă în vigoare. loc în întreaga lume.
Țările în care cel mai mare număr de decese raportate sunt India (100), Statele Unite (39) și Rusia (33), care se află în fruntea unei liste de peste 50 de țări. Spania, cu 15 decese, este pe locul șase după Australia.