Sergiu Sîrbu se retrage din politică: „A venit timpul să mă dau într-o parte”

 Sergiu Sîrbu se retrage din politică: „A venit timpul să mă dau într-o parte”

Fostul deputat Sergiu Sîrbu pleacă din politică. Acesta susține că nu are niciun regret, iar acum a venit timpul pentru alți oameni. De asemenea, Sîrbu a declarat că în continuare vrea să finalizeze studiile de doctorat, iar ulterior își propune să ofere consultanță în domeniul juridic. Declarațiile au fost făcute într-un mini-interviu pentru TV8, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Eu nu am niciun regret, dar chiar o mică ușurare, deoarece nu poți să fii în politică foarte mult timp. A venit timpul să mă dau într-o parte, vin oameni noi. Aceasta a fost o altfel de campanie, nu am fost foarte activ, chiar dacă au fost organizate multe întâlniri cu alegătorii.

Un deputat nu este niciodată în serviciul liderului de partid sau partidului, un deputat conform legii supreme este în serviciul poporului și atâta timp cât el servește interesele poporului și muncește pentru acele angajamente, nu trebuie să fie astfel de regrete”, a declarat Sergiu Sîrbu.

Sîrbu a mai declarat că în continuare planifică să finalizeze studiile de doctorat, iar ulterior își propune să ofere consultanță în domeniul juridic.

La 23 octombrie 2020, deputatul Sergiu Sîrbu a anunțat că părăsește grupul parlamentar Pro Moldova. „Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit”, a scris deputatul într-o postare pe facebook, unde a anexat și cererea de retragere.