Sharon Stone, despre cât de mult l-a vrut pe DiCaprio în „The Quick And The Dead”: „I-am plătit eu salariul”

 Sharon Stone, despre cât de mult l-a vrut pe DiCaprio în „The Quick And The Dead”: „I-am plătit eu salariul”

Sharon Stone a făcut o mulțime de dezvăluiri total neașteptate în noua ei carte, povestind lucruri neștiute din industria cinematografică. Actrița are și un pasaj dedicat lui Leonardo DiCaprio, alături de care a jucat în 1995 în “The Quick And The Dead”, scrie SHOK.md, cu referire la filmnow.ro.

DiCaprio avea atunci numai 21 de ani și, deși era un tânăr talentat, încă nu se bucura de succesul de astăzi. Filmul era produs cu 2 ani înainte de Titanic, producția-fenomen care avea să îl transforme pe Leo în superstar.

În memoriile sale intitulate “The Beauty Of Living Twice”, Sharon Stone povestește despre cum a fost distribuit Leonardo DiCaprio în filmul “The Quick And The Dead”. Sharon, care era și co-producător al filmului, a fost impresionată de prestația lui DiCaprio la audiții, însă restul staff-ului nu era dispus să îl aducă neapărat pe actor în distribuție.

Acrița a dezvăluit că a fost nevoită să îl plătească pe Leonardo DiCaprio din propriul său salariu.

„Puștiul ăsta pe nume Leonardo DiCaprio a fost singurul care a impresionat la audiții. Din punctul meu de vedere, a fost singurul care a venit și a plâns cu adevărat, implorându-și tatăl să îl iubească, în timp ce moare”, a scris actrița.

Gritco Adriana

https://shok.md/