Sharon Stone susține că un medic estetician i-ar fi mărit pieptul fără voia ei. „Aveam sânii mai mari cu o întreagă cupă”

 Sharon Stone susține că un medic estetician i-ar fi mărit pieptul fără voia ei. „Aveam sânii mai mari cu o întreagă cupă”
0Shares

Situație fără precedent în cazul lui Sharon Stone! Actrița nu a mai putut păstra doar pentru ea ceea ce i s-a întâmplat pe masa de operație, așa că a decis să dea cărțile pe față și să spună lucrurilor pe nume. Medicul estetician la care ea a apelat din cauza unei probleme medicale, i-ar fi mărit pieptul, fără ca ea să își dorească acest lucru, scrie SHOK.md.

Într-o nouă biografie, actrița Sharon Stone a dezvăluit prin ce a trecut în anul 2001. Când s-a trezit dintr-o intervenție medicală, avea sânii mult mai mari.

Sharon Stone a avut nevoie de o operație pentru reconstrucția sânilor, din cauza unei tumori benigne. Actrița a povestit totul într-o nouă biografie, povestind cum s-a trezit într-un corp nou, fără ca ea măcar să își de acordul.

Atunci când s-a trezit din operație și i-au fost îndepărtate bandajele, Sharon Stone a observat că are sânii mult mai mari față de cum îi avea înainte de a intra în operație, așa că l-a întrebat pe medicul estetician ce s-a întâmplat.

Chirurgul ar fi considerat că actrița arată mult mai bine cu sâni cu o măsură mai mare, însă nu a mai întrebat-o și pe Sharon Stone ce părere are și, profitând de ocazie, a trecut direct la treabă.

„Când am fost debandajată am descoperit că aveam sânii mai mari cu o întreagă cupă, sâni despre care mi-a zis că “merg mai bine” cu mărimea șoldurilor”, a scris Sharon Stone în ultima sa carte.

Ultima sa carte de memorii se numește ”Frumusețea de a trăi de două ori”. Superba actriță în vârstă de 63 de ani povestește mai multe episoade ciudate prin care a trecut de-a lungul vieții și pe care a simțit că trebuie să le împărtășească și publicului, scrie spynews.ro.

Actrița își pune sufletul pe tavă și povestește că, atunci când era copil, atât ea, cât și sora ei, au fost violate de nenumărate ori de bunicul lor, pe nume Clarence Lawson. Atunci când Sharon Stone avea 14 ani, bunicul ei a decedat, iar ea a răsuflat ușurată pentru că tot chinul prin care trecuse se terminase.

Un alt episod din viața ei pe care alege să îl expună în carte, este legat de o scenă din filmul Basic Instinct. Actrița ar fi fost îndemnată să își dea lenjeria intimă jos, deoarece ar fi reflectat lumina. Deși Sharon Stone a fost asigurată că nu se va vedea nimic în film, a văzut scena abia atunci când a fost chemată să vizioneze versiunea finală a filmului.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/