FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Stela Botez – CU O NOUĂ SURPRIZĂ pentru fani: „În subtextul versurilor piesei „Visul dorului” se află o poveste. E povestea mea”


Interpreta Stela Botez a lansat videoclip nou – „Visul dorului”, informează SHOK.md.

Cu emoție lansez piesa – „Visul dorului”, care este foarte dragă sufletului meu și la care s-a muncit mai mult timp decât m-aș fi așteptat. A fost necesar ca să se coacă bine acest produs artistic și aici mă refer atât la pisă, cât și la videoclip. Savurați cu plăcere și visați cât mai frumos și colorat! Atât visul, cât și dorul, sunt două lucruri frumoase pe care le trăiește fiecare dintre noi. Visul meu este plin de dor, este colorat cu dor. Atunci când intrăm în stadiul de somn, totul în jurul nostru înmărmurește și se face alb-negru în contrast cu subconștientul nostru care ne face să plutim în mii și mii de spații colorate. Spațiul visului meu este un lan imens de lavandă de o frumusețe rară, cu aromă îmbătătoare, cu emoții de copil ce se bucură de vacanța de vară, cea mai mare vacanță de altfel. În subtextul versurilor piesei Visul dorului se află o poveste. E povestea mea. Poate fi povestea oricui ce va rezona cu această lucrare pentru că în aceleași cuvinte oamenii se regăsesc atât de diferit, fiecare în felul său. Vreau să vă regăsiți și voi, vreau să vă visați frumos povestea, vreau să trăiți fiori de dor” a dezvăluit Stela, pe blogul ei.

De asemenea, pe stelabotez.com, a adăugat: „Scriam mai sus că acest produs muzical a necesitat mai mult timp de prelucrare și sper că a meritat! Vreau să menționez și să mulțumesc tuturor oamenilor care au contribuit la această realizare artistică prin talentul fiecăruia, prin dăruire și dragoste pentru artă. Linia melodică și ideea regizorală îmi aparțin, iar asupra versurilor am lucrat cu Alina Zbancă, cea care are poezie în sânge și o manieră deosebită de a scrie. Haina muzicală cu tot instrumentalul ce scoate subtil în evidență pianul, este creată de către compozitoarea Anastasia Lazarencu, iar munca de studio cu imprimare de voci și mixaj este realizată de către Ion Velciug. Videoclipul produs de către iStudio.md este o îmbinare de imagini video ale realității, filmate de către Petru Gașpar, cu imagini video din visul dorului de vară, filmate de Ion Pleș Alexandru. Mulțumesc tuturor pentru munca depusă”.

Cristina TOMAC


IUN 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII