[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

A lansat piesă bazată pe EXPERIENȚELE SALE ÎN DRAGOSTE! Nicoleta Nucă: „Videoclip, din păcate, din cauza situației de criză, nu am filmat”

Interpreta Nicoleta Nucă a lansat piesă nouă, de dragoste – bazată pe experiențele sale – „Protest”, informează SHOK.md.

„Piesa – „Protest” a luat viața atunci când Dorian Oswin mi-a arătat piesa care avea doar refrenul pe atunci. Mi-a plăcut atât de mult încât i-am zis ca mi-as dori sa cant acest refren și ca as vrea sa particip și eu la crearea ulterioară a piesei. Așa ne-am unit forțele, eu am scris linia muzicală pe strofe și împreuna cu Dorian Oswin , Anastasia Sandu, Corina Panoiu și Alexandru Stangaciu a luat naștere și textul, bazat pe experiențele mele. Este o piesa de dragoste, dragoste frumoasa și unita a doi oameni care lupta împotriva lumii, a prejudecăților și a obstacolelor pe care le întâmpina in calea lor spre fericire. Cu alte cuvinte, este un PROTEST împotriva tiparelor in care lumea încearcă mereu sa ne încadreze pe noi, dar și pe ei înșiși… Videoclipul, din păcate, din cauza situației de criza in care suntem cu toții la nivel mondial nu am reușit să-l filmam, însă am ales sa lansam aceasta piesa draga mie cu lyric video, pentru ca mi-am dorit sa o auziți și voi”, a spus Nicoleta, pe Instagram.

Cristina TOMAC


APR 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...