[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta
Cleopatra Stratan a mers pentru prima dată la piscină anul acesta.Cum ...
(foto)Juventus ne va bucura ochii cu noul său echipament.Ce tricouri ...
Olga Buzova este în al nouălea cer de fericire

7 Klase a provocat-o pe Cleopatra Stratan „SĂ ZBOARE CU AVIONUL”: „Angela e talismanul nostru...” VIDEO//

Băieții de la 7 Klase au provocat-o pe Cleopatra Stratan «să zboare cu avionul». S-a întâmplat în ajunul zilei de naștere a talentatei interprete care, într-un live pe contul său de instagram, a anunțat public că își ia zborul, informează SHOK.md.

«Am avion, urc în el peste câteva zile și voi zbura fericită de la vârsta de 16 la cea de 17 ani» a anunțat Cleopatra, răspunzând challenge-ului provocat de carismaticii băieți cu 7 Klase, menționând, totodată, că 7 Klase este trupa  sa preferată.

Seria provocărilor pe rețelele sociale, între acești artiști, are lor în contextul lansărilor recente: clipul «Plec din Chișinău» al Trupei 7 Klase, creat împreună cu HaHaHa Production, și  clipul «Angela» – lansat de Cleopatra Stratan la Cat Music Romania.

«Ne place viața de artist, facem muzică urbană și Angela este talismanul nostru», au scris, au filmat și au cântat băieții de la 7 Klase, lăsând loc și pentru câteva puncte, curioase, de suspensie, semn că va urma ceva.

Precizăm că, 7 Klase este o trupa din Republica Moldova formata din 5 tineri muzicieni care s-a remarcat prin stilul sau propriu de “muzică urbană” prin care abordează melodii moderne cu instrumente clasice (Valentin la contrabas, Igor la percuție, Vlad și Victor la acordeon, Cătălin voce, chitară). Descoperiți de Smiley în cadrul showului “Romanii au Talent” în 2018, 7 Klase au devenit artiști HaHaHa Production, manageriați de producătorul Iurie Badicu.


SHOK.md

 


OCT 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...