FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

7 Klase, cu un omagiu inedit pentru regretatul solist: „Vrem să păstrăm vie memoria despre Cătălin”

Trupa 7 klase. Sursa: hahahaproduction.com

Trupa 7 Klase a sărbătorit, ieri, 3 ani de la formare, însă într-un mod mai deosebit decât s-ar fi așteptat fanii săi. Băieții au adus un omagiu colegului lor Cătălin Caragea, prin lansarea variantei mixate a piesei «Lobodă», scrie Shok.md.

Băieții susțin că piesa nu este una ordinară, ci ultima lucrare profesionistă, inregistrată cu vocea regretatului solist, în studio-urile HaHaHa din București.

„Deși am înterpretat-o, cu trupa de câteva ori live, varianta mixată a piesei ne-a reușit abia acum, grație producătorilor muzicali Fox Banger, Iurie Badicu și Adrian Emanuel Radu. Astfel, prin melodia «Lobodă», care ar simboliza și libertatea și zborul lin, și continuitatea, dorim să păstrăm memoria socială vie despre Cătălin, să-i perpetuăm talentul, iar publicul mereu să-i aprecieze aportul artistic”, menționează aceștia.


„Din păcate, în acestă perioadă tristă, trăită cu mare durere în suflet de către noi toți, în spațiul public, s-au admis și unele informații nefaste, care au avut în prim plan atât membrii familiei artistului cât și membrii din echipa noastră. Regretăm enorm acest lucru, că am admis în mass media, la radio și tv, unele informații despre Cătălin și părinți, parvenite din surse neverificate, care s-au dovedit a fi neadevărate”.


Pentru prima dată, piesa «Lobodă» a fost interpretată live, pe litoralul românesc într-o zi de 1 mai. „Era o zi frumoasă, senină, cu câțva nori răzleți, soarele era blând, vântul făcea brize, iar marea făcea valuri, fiind caldă…”, își amintesc cu nostalgie băieții.


Ulterior, în cadrul Galei Moldova Music Awards, «Loboda» a fost interpretată de 7 Klase împreună cu Angry Band, pe scena Palatului Național «N. Sulac» din Chișinău.


Inmemoriam Catalin – Loboda.

Astăzi, conturăm cei 3 ani de 7 Klase printr-un omagiu adus colegului nostru Cătălin Caragea. Este vorba despre lansarea piesei #Inmemoriam #Cătălin – «Lobodă», care nu este una ordinară, ci ultima lucrare profesionistă, inregistrată cu vocea regretatului solist, în studio-urile HaHaHa din București. Deși am înterpretat-o, cu trupa de câteva ori live, varianta mixată a piesei ne-a reușit abia acum, grație producătorilor muzicali Fox Banger, Iurie Badicu și Adrian Emanuel Radu. Astfel, prin melodia «Lobodă» care ar simboliza și libertatea și zborul lin, și continuitatea, dorim să păstrăm memoria socială vie despre Cătălin, să-i perpetuăm talentul, iar publicul mereu să-i aprecieze aportul artistic. Din păcate, în acestă perioadă tristă, trăită cu mare durere în suflet de către noi toți, în spațiul public, s-au admis și unele informații nefaste, care au avut în prim plan atât membrii familiei artistului cât și membrii din echipa noastră. Regretăm enorm acest lucru, că am admis in mass media, la radio și tv, unele informații despre Cătălin și părinți, parvenite din surse neverificate, care s-au dovedit a fi neadevărate. Credem, că subiectul imaginii postmortem, precum și a creațiilor admirabile vor prevala în mediatizările ulterioare.Pentru prima dată piesa «Lobodă» a fost interpretată live pe litoralul românesc într-o zi de 1 mai. Era o zi frumoasă, senină, cu câțva nori răzleți, soarele era blând, vântul făcea brize, iar marea făcea valuri, fiind caldă… Ulterior, în cadrul Galei Moldova Music Awards, «Loboda» a fost interpretată, de 7 Klase împreună cu Angry Band, pe scena Palatului Național «N. Sulac» din Chișinău. Audiție plăcută. #Inmemoriam #Cătălin #Drum #Lin.Mulțimiri pentru colaborare: Sliusarenco Vladislav, Graur Igor.

Publiée par 7 Klase sur Mardi 7 juillet 2020IUL 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII