FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

A avut JOBURI DIFERITE – decorator, moderator, DJ și make-up artist! Designer: Pentru a cuceri lumea e nevoie de carismă și încredere în sine!

Designerul Diana Voevuţki, recent, a dezvăluit că a fost moderatoare de nunţi, a creat buchete de mireasă, dar a fost şi Dj la un post de radio. De altfel, a vorbit despre toate joburile sale, pe reţele de socializare, informează SHOK.md.

„Vorbind zilele astea cu un prieten, i-am zis că cîndva am fost moderatoare la nunți. El m-a întrebat uimit:” Mai este ceva ce nu ai făcut în viața asta?”

Și, dacă stau să analizez, am un CV chiar impunător. Nu știu dacă cineva m-ar angaja cu asemenea experiențe, dar știu sigur că multe dintre ocupațiile mele m-au scos din impas în anumite momente ale vieții mele pline de peripeții.

Deci, să vedem:

1. Am cusut la comandă de toate – începînd cu costume pentru matinee și terminînd cu pantaloni și paltoane pentru barbați. Apropo, rochiile de mireasă am învățat să le cos de pe forumuri

2. Am creat buchete de mireasă. Cîte 2-3 pe zi. Cu asta îmi ocupam diminețile cînd Ariadna era un bebeluș. Florile de atunci le iubesc și mai mult

3. Am făcut decoruri de nuntă. Din păcate, nu erau atît de luxoase precum mi-ar fi plăcut, dar îmi cînta inima cînd vedeam rezultatul final.

4. Cum am mai spus, am fost moderatoare timp de cîțiva ani. Atunci am pierdut frica de microfon și vorbesc mai puțin. Mult mai puțin. 

5. Am făcut și ceva make-up. Da-da, nu rîdeți. Tre’ să fie pe undeva și niște fotografii cu “before/after”.

6. Am fost DJ la postul de radio din Orhei. Adoram acest job! Acolo m-am împrietenit cu cel ce mi-a devenit un om de suflet- Eugeniu Cozma- Actor

7. În Spania am administrat un întreg salon de nuntă! Cred că a fost acea primă dată cînd am înțeles că EU POT orice!

8. Tot acolo, pentru că am stat o lună fără serviciu, am făcut curățenie în case. Dacă îmi e rușine?- NU! Am ales să lucrez cu demnitate, și mă bucur că nu mi-a căzut coroana. Cred că a fost una din cele mai bune decizii din viață, care îmi amintește că oricînd poți să cazi, oricît de sus nu te-ai afla

9. Dar primul, și cel mai important job al meu a fost la 16 ani, cînd fratele meu mi-a pus o măsuță în piață și mi-a adus să vînd vreo două genți de cosmetice. Din primii mei bani am cumpărat un trening, pe care ulterior mi l-au furat la școală.

Dar ce mai conta asta, cînd eu am învățat cea mai importantă lecție- că tot, de ce are nevoie o femeie pentru a cuceri o lume sunt carisma și încrederea în sine?…”, a mărturisit ea.

Cristina TOMAC


MAI 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...