FRESH
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...

A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Vlada Boțan: „Aparent sunt o fire veselă și liniștită, dar sunt destul de rebelă și încăpățânată”


Interpreta Vlada Boțan a avut o copilărie colorată cu multe amintiri frumoase, informează SHOK.md.

„Copilăria mea se asociază cu lanurile de grâu, levănțică, câmpii, miros de liliac și aromă de căpșuni și cireșe.

Cea mai memorabilă amintire din copilărie a fost atunci când sărbătoream într-un local un eveniment cu familia, iar Alisha, interpreta care a încântat atunci pe cei care erau prezenți m-a remarcat cum cânt, m-a luat de mâna și mi-a spus că sunt extrem de Talentată! Am cântat alături de ea în acea seară, iar asta m-a marcat și motivat!

Aparent sunt o fire veselă și liniștită, dar sunt destul de rebelă și încăpățânată. Cred eu că părinților le e greu cu mine, dar știu că mă iubesc și mă susțin enorm! Pe această cale îmi cer scuze de la ei, dacă i-am supărat, dar îi iubesc și le sunt recunoscătoare pentru tot!

Am visat să cânt și să fiu cunoscută, parțial visul a devenit realitate!

As îndemna copilul de atunci să nu se grăbească să crească, totul e la timpul său, și când înțelegi asta e cam târziu…dar am învățat din greșeli. În rest, sunt și am fost un copil fericit! Peste câteva zile fac 16 ani, și sunt extrem de fericită!”, a mărturisit artista.

SHOK.md


IUN 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII