[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
OAMENI ca AMBALAJE! Maggy Platon: E mult mai simplu să treci prin ...
TREI GENERAȚII, într-o imagine! Veronica Vizant – alături de mama ...
Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat ...
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...

A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş care uneori îşi petrecea câte 2 săptămâni din vară la ţară la bunici”

Interpreta Gloria Gorceag, fiind „fată de la oraş”, a avut o copilărie foarte frumoasă cu multe amintiri. De 1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor, şi-a amintit cu drag de mirosul copilăriei, informează SHOK.md.

„Mirosul plăcintelor făcute de mama și mirosul pâinii coapte în cuptorul bunicii, cu aceste arome mi se asociază, în primul rând, copilăria mea şi, bineînţeles, cu mirosul piersicilor din copac, a căpşunilor…

Eu am avut o copilărie frumoasă. Eram fata de la oraş care uneori îşi petrecea câte 2 săptămâni din vară la ţară la bunici, alături de părinţi mergeam pe litoralul din România şi Ucraina în fiecare an, cât eram copil nu-mi lipsea nimic, nu pot să aleg doar un singur moment din acea perioadă, pentru că întreagă perioadă a fost minunată.

Eram un copil liniștit. Da, aveam si încă am un caracter încăpăţânat, dar nu am fost o fetiţă care să creeze probleme.

Eu nu m-am visat nici medic, nici stewardesă. M-a atras dintodeauna muzica. Iar dupa ce am descoperit-o pe Celine Dion, iar mai apoi întreaga muzica din Europa şi de peste ocean, stiam că în directia asta vreau să mă dezvolt. Nu am ajuns pe scenele pe care le vedeam la televizor, dar în mod cert există un destin care așază cumva lucrurile, iar muzica m-a ajutat să-mi definesc personalitatea şi să fiu ceea ce sunt eu azi.

Mesajul meu pentru copilul de atunci – citește cât mai mult, învaţă să cânţi la pian, nu asculta pe nimeni care îţi spune “tu asta nu poţi să faci”, fii tu însăţi şi nu pierde timpul stând pe canapea nici o zi” – a povestit artista.

Cristina TOMAC


MAI 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...