FRESH
Măștile fashion nu te protejează de Covid! Iată ce spun specialiștii
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...

A avut o zi de naștere SUPERBĂ! Cezara: „Cel mai scump cadou a fost din partea lui Cezar”

Interpreta Cezara, la 21 martie curent, a fost omagiată. A primit în dar buchete de flori, dar şi o poezie, informează SHOK.md.

„Am avut parte de o zi încărcată. De dimineaţă am fost pe la TV,  primul buchet de flori l-am primit în dar de la soţul meu şi băieţelul meu Cezar.

Dar cel mai scump cadou e din partea lui Cezar, mi-a scris o felicitare, prima lui felicitare pe care a scris-o, cel mai scump cadou :* şi desigur, posturile de TV care m-au felicitat cu un buchet de flori, dar şi urări de bine.

Colegilor mei din radio, cărora le mulţumesc, şi colegilor mei de scenă le zic mulţumesc, pentru mesajele frumoase şi calde care mi-au fost dedicate, ascultătorii şi admiratorii mei au fost cei care m-au felicitat – le mulţumesc din suflet şi promit să le încânt urechiuşile cu noi piese anul acesta 🙂 şi desigur seara am încheiat-o cu o cină romantică…:)”, a spus interpreta.

Totodată, interpreta a mărturisit că a primit şi o poezie în dar. „Am primit în dar şi o poezie de ziua mea de la un post TV”, a precizat ea.

Cristina TOMAC


MAR 24, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII