[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

A cerut-o de soție DE 3 ORI în 7 ani! Aliona Triboi: „Am zis că-i nebun, nu poate un băiat să mă ceară, doar la o lună… Îmi era frică să nu o dau în bară”

Se cunoaşte că, interpreta Aliona Triboi s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al ei, însă, până i-a spus „DA” soţului ei, Ghenadie Gîlcă, a fost cerută de trei ori – şi asta după 7 ani de întâlniri, informează SHOK.md.

M-a cerut în căsătorie de trei ori, sigur că nu din prima am zis da. Mă gândeam poate nu-i el omul căruia să-i zic da. Eu sunt fată crescută doar de mamă şi îmi era frică să n-o dau în bară. Mi s-a părut bizar că mă cere la o lună, de când formăm un cuplu, or el pe atunci ştia de ce îşi doreşte. Am zis că-i nebun, nu poate un băiat să mă ceară, doar la o lună, trebuie să-l cunosc, e un pas mult prea important. I-am explicat şi lui că e un pas mult prea important, pe care nu vreau să-l fac de mai multe ori în viaţă, vreau să-l fac o dată şi bine.

Atunci am zis hai să mai tatonăm terenul. Peste câţiva ani m-a cerut iar, am zis că o să mă mai gândesc şi m-am gândit un an. Şi într-un final – i-am zis da, după vreo 7 ani de întâlniri, i-am zis pe neprins de veste, în nişte circumstanţe că nu s-a aşteptat la asta. Am zis „da”, dar trebuie să mă ceri şi de la mama, că nu pot să merg aşa… Am jucat nuntă frumoasă”, a spus Aliona, în cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV.

Cristina TOMAC


DEC 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...