[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

A compus 2 PIESE și a făcut DETOX DE ONLINE! Cătălina Cărăuș: „Statul acasă” nu e despre mine. M-a consumat mult

Interpreta Cătălina Cărăuș s-a obișnuit cu noul ritm de viață, însă simte că deja acest „stăm acasă” devine foarte depresiv, informează SHOK.md.

„Ocupații sunt multe acasă. Este perioada când poți face atâtea câte nu le reușeai înainte de carantină, doar că, de exemplu, sunt mult mai organizată și le reușesc pe toate, când sunt foarte ocupată și încărcată, de asta, cu siguranță, „statul acasă” nu e despre mine. 

De la început mi-am propus să petrec timpul în carantina productiv, așa că am reușit să mai scriu 2 piese (cu toate că am vrut mai multe, dar, din cauza știrilor și haosului, inspirație nu prea am avut). 

Caut diferite workshop-uri sau recitesc anumite articole interesante sau privesc documentare, pentru că de filme sau seriale m-am cam plictisit în prima parte a carantinei. Am și făcut un test de IQ, unde am avut un scor înalt (după cum spune testul: fac parte din 5% cei mai inteligenți oameni ai planetei, hahah!) Petrec mult mai mult timp în telefon, din păcate, și asta nu îmi place, de asta am hotărât să iau o mică pauză de detox de online și să nu mai fiu atât de activă pe rețelele de socializare. Încerc să investesc în mine acum. Cu toate că parcă nu am făcut prea multe în carantină, dar această perioadă m-a consumat mult și abia aștept să îmi reîncarc bateriile cu energia oamenilor buni și comunicare”, a mărturisit artista.

SHOK.md


MAI 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...