[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

A crescut pe PIESELE TRUPEI AKORD! Eduard Malareu: „Este un noroc în viața mea! Nu mi-am imaginat vreodată că o să pot fi alături de Igor Sîrbu”

A crescut pe piesele trupei Akord, iar acum face parte din echipă. Este vorba despre Eduard Malareu, care a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV, despre cum a venit propunerea, informează SHOK.md.

„S-a întâmplat foarte uşor şi de la sine. M-a sunat Iurie Bădicu într-o zi de august şi a venit cu propunerea, cu o provocare de compatibilităţi şi de genuri muzicale. După care eu am mers la studiou şi am înţeles, de ce cu Igor avem genuri, preferinţe muzicale diferite, dar oricum nouă ne place să cântăm aceleaşi piese, chiar dacă sunt mai rock sau Igor mai clasic”, a dezvăluit Eduard.

Noi l-am adaptat. Akord întotdeauna a însemnat 2-3 voci şi primul lucru care l-a făcut în studio, atunci când am cântat împreună… am încercat să cântăm pe două voci, să ne asortăm. Pot să zic ferm că Eduard sună cu mine foarte bine. Mă refer la compatibilitatea timbrală, pentru că asta e cel mai important într-un duet, într-o trupă să se combine vocile. Nimic nu s-a produs forţat, totul de la sine. Chiar şi această relansare îmi dau seama cât de mult lumea a aşteptat acest răspuns”, a adăugat Igor, pentru sursa sus-menţionată.

Totodată, Eduard, pentru sursa citată, a spus că a crescut pe piesele trupei Akord. „Este un noroc în viața mea, un vis care s-a împlinit, eu am crescut muzical cu trupa Akord. Nu mi-am imaginat vreodată că o să pot fi alături sau să fiu partenerul lui Igor Sârbu”, a conchis el.

Amintim că, trupa Akord s-a relansat pe 10 noiembrie 2019, postând, pe canalul său de YouTube, clipul „Zboară Fluturi”.

Cristina TOMAC


NOI 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...