[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

A dedicat 10 ani pentru a educa PATRU COPII, iar acum se concentrează pe carieră! Interpretă: „Uneori, când privesc în urmă…”

Interpreta Liliana Prado Cazac s-a dedicat în totalitate, timp de 10 ani, creșterii și educației celor patru copii: trei băieți și o fată, iar acum se concentrează pe carieră, informează SHOK.md.

„Este complicat să-i crești și să-i educi corect, să-i înveți ce este bine și ce este rău, să le fii mereu alături, dar astăzi sunt mândră de rezultatele lor și de educația pe care le-am oferit-o”, a spus interpreta, în cadrul emisiunii „Sputnik matinal” de la Radio Sputnik.

De asemenea, pentru sursa citată, ea a spus că a avut foarte puțin timp pentru sine, în schimb e mândră de copiii săi. „Uneori, când privesc în urmă, realizez că nu am avut suficient timp pentru mine. În același timp, înțeleg că fiecare minut consacrat copiilor mei a fost foarte importantă și nu regret nici o secundă pe care le-am dedicat-o. Pentru mine este o mândrie că am avut puterea aceasta să rezist atâția ani, iar acum să am succese și pe plan profesional”, a dezvăluit artista, adăugând: „copiii mă susțin și îmi sunt mereu alături atunci când am și momente mai dificile în viață”, a dezvăluit artista.

SHOK.md


IAN 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...