[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta
Cleopatra Stratan a mers pentru prima dată la piscină anul acesta.Cum ...
(foto)Juventus ne va bucura ochii cu noul său echipament.Ce tricouri ...

A INVESTIT MULT în videoclipul filmat în SUA! Adrian Ursu: „Plusul e că nu trebuie să achiţi integral. Clip în leasing…”

Interpretul Adrian Ursu investeşte mult în videoclipuri. Astfel, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, a spus că, pentru producţia video lansată recent „Obsedat” nu a fost nevoie să achite suma integral, căci filmările au început din noiembrie 2018 şi i-a fost mai simplu, dar a mai spus că pentru Mustang-ul închiriat a plătit 600 de dolari, informează SHOK.md.

„Maşina am găsit-o chiar în Las Vegas, acolo am căutat-o, am închiriat-o – Mustang, de ăsta frumos adevărat. Estimam ca să ne încadrăm într-un buget de 200 de dolari şi practic am reuşit – 600 de dolari. Acolo, în America mai e un adaos, taxele – plus dacă sunt ore adăugătoare, plus aţi făcut mai multe mile decât trebuia. Era cumva rezervat 100 de mile, dar ei au făcut mai mult pentru că filmezi, apoi până varianta perfectă, până găseşti locaţia perfectă.

Deloc nu este ieftin, când vrei să filmezi într-o locaţie inedită, asta înseamnă cheltuieli, investiţii nu doar pentru operator, asistenţi pentru că erau mai mulţi, era o echipă, să închiriezi tehnica, aparatajul, totul necesită o investiţie. Plusul e că nu trebuie să achiţi integral. Am început să filmez în noiembrie 2018, o parte din buget l-am cheltuit atunci, clip în leasing, apoi am găsit actorii, transfer la agenţie, am mai filmat două zile”, a spus Adrian.

Amintim că, videoclipul a fost filmat în Nevada, Statele Unite ale Americii, în deșert, dar și în Las Vegas, cu actori de pe loc.

Cristina TOMAC


NOI 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...