FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

A lansat și VIDEOCLIPUL în acea zi! Catarina Sandu – EXTREM DE MÂNDRĂ de prestația la Eurovision: „Avem inima plină de bucurie”

Interpreta Catarina Sandu e mândră de prestaţia sa din finala naţională Eurovision 2020. Ea a interpretat piesa – „Die for You” şi s-a clasat pe locul 4, informează SHOK.md.

„Locul 4 la finala Eurovision. Feedback-ul a fost unul mult mai puternic. Chiar şi câteva persoane din echipa câştigătoare s-au apropiat şi au zis că noi am fost favoriţii lor. Aşa că, noi suntem mulţumiţi. Mulţumim din suflet”, a dezvăluit Catarina.

De asemenea, Catarina, pe pagina sa de Facebook, a dezvăluit: „Noi suntem foarte mândri de ce am reușit să facem! Avem inima plină de bucurie pentru că ne-ați susținut în număr atât de mare și promitem să vă surprindem cu alte producții gustoase! Mulțumesc din suflet super fetelor din backing vocal, care au cântat cu mine și mi-au oferit exact suportul de care am avut nevoie! Mulțumesc minunatelor fete dansatoare, care mi-au transmis energia lor magică pe scenă și m-au ajutat să învăț să mă mișc!) Mulțumesc celui, cu care împreună am pus cap la cap ideea și conceptul show-ului! Mulțumesc autorilor acestei piese, care mi s-a potrivit de minune! Mulțumesc persoanelor care rămânând în umbră m-au ajutat enorm, oferindu-mi susținerea necesară! Și mai ales, mulțumesc vouă, susținătorilor noștri, care mi-ați trimis sute de mesaje de încurajare și care ați căpătat loc în inima mea. Sunt pe veci recunoscătoare”.

Totodată, cu câteva ore înainte de marea finală, Catarina a venit cu o surpriză pentru fani – a lansat videoclipul piesei „Die for you”.

SHOK.md


MAR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...