FRESH
Trucuri ce poți folosi pentru a-ți scoate ochii în evidență
Katy Perry, transformată de sarcină! Nu-și ascunde formele și radiază ...
Horoscop 31 octombrie 2020. Moment unic alături de persoana iubită
FOTO Olga Seryabkina s-a căsătorit în secret! Vezi cum arată iubitul ...

A lansat un VIDEOCLIP DEOSEBIT! Victoria Lungu a adunat mai mulți COLEGI DE BREASLĂ și copiii lor în „Copilărie, unde eşti?”!

Interpreta Victoria Lungu a lansat videoclipul piesei „Copilărie, unde eşti?”, informează SHOK.md.

În clip s-au filmat artiştii şi prietenii Victoriei, alături de copii şi familiile lor – Tatiana Heghea, Costi Burlacu şi Corina Tepes, Aurel Chirtoacă şi Gloria.

„Foarte mult mi-am dorit să lansez la început de noiembrie, pentru că luna noiembrie este cumva o lună care mă reprezintă, sunt născută în această lună, zi de toamnă. S-au filmat interpreţi, de fapt, în listă erau mai mulţi, pentru că melodia trebuia să fie, cred că, de vreo 7 minute ca să reuşesc să pun tot ceea ce ne-am gândit noi cu Nelly Ştefăneţ. Ideile s-au împărţit, ea vedea într-un fel, eu văd într-un fel.

Sunt prietenii, oamenii cu care stai foarte bine în viaţă şi e mai uşor să găseşti cu ei o tangenţă. E o poveste… Tatiana Heghea are doi copilaşi superbi, din păcate, pe ăla mic nu am putut să-l filmăm. Costi şi Corina Ţepeş – cu fetele, Aurel Chirtoacă – cu copiii, şi Gloria Gorceag – cu cel mai mic participant din videoclip, cu Leo.

Valeria e cea mai principală acolo, pentru că totul se învârte în mijlocul acelor amintiri, acolo unde pleacă copilul de acasă. Sunt foarte fericită că am reuşit în sfârşit”, a spus Victoria, la emisiunea „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

Cristina TOMAC


NOI 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII