FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

A suferit, însă ACUM E FERICITĂ! Natalia Moraru, de 2 ani la București: „Trăiesc cu iubitul meu, e programist”

Interpreta Natalia Moraru de doi ani e într-o relaţie şi e stabilită la Bucureşti. Astfel, a dezvăluit cum s-a cunoscut cu iubitul, informează SHOK.md.

„De fapt, în Bucureşti am ajuns – am participat la un concurs muzical și am semnat un contract. Acolo l-am cunoscut pe iubitul meu şi de atunci… de când m-am mutat, e iubitul meu, şi ne-am mutat împreună. Noi când am făcut cunoştinţă, el făcea reparaţie că şi-a cumpărat apartament nou şi, practic, noi ne-am mutat acolo împreună. E român din Ialomiţa, nu e bucureşteam dar oricum din regiunea asta. Nu mult timp a durat la distanţă, cred că, câteva luni – 3 luni mai la distanţă, după care m-am mutat la Bucureşti. Fiind şi la Bucureşti, veneam foarte des în Moldova. M-am adaptat uşor, dar era aici mămica, mă străduiam cât de des să mai stau cu ea să o ajut, mai veneam pe la studiouri, mai făceam cu muzica, am făcut foarte des naveta.

Dacă sincer şi acum sunt săturată, m-am săturat de bagaje”, a spus ea, în cadrul emisiunii „Între Noi” de la Televiziunea Centrală.

Nataliei i-a fost greu să înceapă o nouă relaţie. „Mi-a fost greu, sincer. Primele luni eram distantă, rece, îmi era frică să mă îndrăgostesc. Am găsit bărbatul la care pot să zic că a meritat şi e foarte gentil, respectuos, deştept, mă mândresc cu el – Cătălin. Nu are treabă cu muzica, e programist”, a dezvăluit Natalia, pentru sursa citată.

Cristina TOMAC


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII