FRESH
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...

A suferit mult, dar GATA! Valeria Lungu: „Am ajuns la etapa când am zis: cea mai mare dragoste e următoarea! Trebuie să luăm totul foarte calculat…”

Valeria Lungu, interpretă și fotomodel, a trecut printr-o despărțire și a suferit mult, dar acum e optimistă și crede că iubirea cea mare urmează, informează SHOK.md.

„Nu mi se pare o trădare. Ne-am despărțit și el ulterior s-a căsătorit. Nu am fost trădată… Am făcut greșeli, dar sunt oameni care fac mai mari greșeli, la care efectiv se oprește ceva… Eu am încercat să povestesc și să ajut – cum să treci peste o despărțire. E normal să plângi, să suferi, să urăști acea persoană. Dacă nu treci aceste stadii – nu ai cum să crești. Și am ajuns la etapa când am zis că: cea mai mare dragoste e următoarea!

Trebuie să luăm totul foarte calculat. Ca un job – care a fost, dar ți-ai dat demisia… ca o carte, pe care ai citit-o și gata! Am suferit, am plâns, dar sunt mândră că am putut simți ceva foarte puternic, magic, și îmi doresc mai mult. Am iubit și mă mândresc!”, a declarat ea, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

SHOK.md


IUN 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII