[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Antrenoare de fitness despre MEMORIA MUSCULARĂ! Cu ce faturi vine ...
(Video) E însărcinată în 30 de săptămâni dar face furori cu dansurile ...
Transformarea celei mai tinere miliardare pe forțe proprii. Cum arăta ...
6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții. Nu fac nimic de unele ...

A suferit mult, dar GATA! Valeria Lungu: „Am ajuns la etapa când am zis: cea mai mare dragoste e următoarea! Trebuie să luăm totul foarte calculat…”

Valeria Lungu, interpretă și fotomodel, a trecut printr-o despărțire și a suferit mult, dar acum e optimistă și crede că iubirea cea mare urmează, informează SHOK.md.

„Nu mi se pare o trădare. Ne-am despărțit și el ulterior s-a căsătorit. Nu am fost trădată… Am făcut greșeli, dar sunt oameni care fac mai mari greșeli, la care efectiv se oprește ceva… Eu am încercat să povestesc și să ajut – cum să treci peste o despărțire. E normal să plângi, să suferi, să urăști acea persoană. Dacă nu treci aceste stadii – nu ai cum să crești. Și am ajuns la etapa când am zis că: cea mai mare dragoste e următoarea!

Trebuie să luăm totul foarte calculat. Ca un job – care a fost, dar ți-ai dat demisia… ca o carte, pe care ai citit-o și gata! Am suferit, am plâns, dar sunt mândră că am putut simți ceva foarte puternic, magic, și îmi doresc mai mult. Am iubit și mă mândresc!”, a declarat ea, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

SHOK.md


IUN 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...