FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

A trecut PRIN DESPĂRȚIRE, dar acum e bine! Aura: „De la sfârșitul anului până acum, au fost niște tentative a reface relația”

Interpreta Aura a dat de înțeles că în ultima vreme a avut unele probleme în viața personală, însă nu a vorbit direct despre divorț, informează SHOK.md.

Referindu-se la cea de-a doua piesă din trilogia lansată de ea, a spus că e luată din viață și reflectă perioada recentă din viața sa.

De la sfârșitul anului până acum mi s-au întâmplat niște lucruri, s-au încercat niște tentative de a reface relația, de a întregi, și atunci mi-a spus o prietenă că exact ca în piesa mea „Ai venit să vezi”…”, a mărturisit Aura, în cadrul emisiunii „Bună Dimineața, Moldova” de la Televiziunea Centrală, zilele trecute.

De altfel, în cadrul emisiunii „OptMart SRL” de la TV8, din ianuarie 2019, Aura a deschis parantezele. Fiind întrebată dacă a învățat să pună punct și să o ia de la zero, ea a spus: „Abia acum vara, la 1 an, după marea schimbare din viața mea personală, după despărțire. Nu divorț. Sunt lucruri diferite. De fapt, nici nu am fost căsătoriți. Nu puteam mânca aproape nimic, am slăbit foarte mult, lumea mă întreba, dar eu nu am vrut să fac publică treaba asta”.

Tot atunci, Aura a spus că s-a adresat și la un psiholog, la sugestia unui apropiat și i-a fost suficientă o singură ședință, ca să înțeleagă că greșeala ei era că se închidea în ea.

Interpreta a spus că, apoi, a devenit „puternică” și nu a permis nimănui să-și bată joc de fetele sale, de mama ei, și a depășit această stare.

Amintim că, Aura a fost împreună cu Veaceslav Ceban, fost șef al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, despre care se spunea că ar fi fost căsătoriți și cu care are fete gemene, de 14 ani.

SHOK.md


IUN 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...