FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Akord a lansat O NOUĂ PIESĂ – CU MESAJ OPTIMIST! La filmările clipului 5 fete focoase și senzuale LE-AU JUCAT FESTA! VIDEO//

Trupa Akord a lansat noua piesă – „Strada zilelor senine”, informează SHOK.md.

Băieții din Trupa Akord bat fierul muzical cât e cald și scot hit după hit! „Strada zilelor senine” este titlul noului single Akord, lansat de echipa băieților în dorința lor de a dărui melomanilor o doză fresh de optimism și entuziasm pentru o viață mai frumoasă.

Prin intermediul acestei piese, Akord vrea să readucă soarele pe străzile înnourate de la efectul nedoritei pandemii. Să le dorim succes că îl merită, deoarece „Strada zilelor senine” vine pe valul crescând al precedentelor realizări muzicale.

Astfel, hit-urile „Unde Unde” și „Hora Dorului” au depășit deja milioane de vizualizări în YouTube și Facebook

Pentru filmarea noului clip băieții din Akord s-au pregătit din timp și au mers iarăși pe mâna și ochiul cunoscutului regizor Roman Burlaca. Echipa BR Films a abordat asumat acest produs audio-vizual și a contribuit esențial nu doar la nivelul de calitate a producției video, ci și la noul look al băieților, în acest sens Roman Burlaca a fost și director de imagine a Akord-ului.

„Producția video te prinde ca un film bun de privit și îți dorești să se repete. Ne-am uitat la clip, prealabil lansării, de vreo 10 ori la rând. Nu reușeam, împreună cu Eduard, nicidecum să găsim la noi vreun cusur ceva, deoarece ne apăreau permanent în față cele 5 fete focoase și senzuale. A fost o mare revelație să lucrăm cu ele în platou; și ușor și greu în aceeași măsură. Uneori, în urma „mișcărilor lor de fitness” voiam să verificăm, dacă nu cumva… facem febră  , acele scene însă nu au încăput în cele trei minute și ceva de clip”, a declarat Igor Sîrbu cu ocazia lansării piesei „Strada zilelor senine”.

Producția muzicală aparține lui Eugen Doibani, care a realizat instrumentalul pe lina melodică compusă de Iurie Badicu, Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Eugen Doibani, textul piesei aparținând lui Iurie Badicu. „Strada zilelor senine” este o producție muzicală mixată și masterizată în studioul lui Sergiu Teacă din Chișinău, se menţionează pe pagina de Facebook a trupei.

Cristina TOMAC


IUN 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII