FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Trupa AKORD, într-o NOUĂ FORMULĂ! Colegul lui Igor Sîrbu e un BURLAC, de 24 DE ANI și a cântat cu Irina Rimes! VIDEO&FOTO//

Băieții de la Akord lansează un clip la o piesă, produsă în București. «Zboară Fluturi» se numește clipul, în care nu mai apare Igor Stribițchi. Igor Sîrbu are un alt coleg, Eduard. Noul membru Akord este un burlac carismatic de 24 de ani și cântă la chitară. Eduard Malareu a participat la Vocea României în echipa interpretei Irina Rimes, informează SHOK.md.

«L-am cunoscut pe Eduard la Vocea României. Are o carismă aparte, este un băiat educat cu bunul simț și transmite o energie frumoasă. L-am ales, atunci, în echipa mea, iar acum am o bucurie în suflet să aflu, că Eduard face parte din Trupa Akord. Sunt mândră de el și cred, că astrele și cosmosul s-au aliniat să-i poarte noroc. Pe timpuri, când încă nu visam să fac carieră muzicală în România, contemplam, în mașină, ascultând Akord și chiar țopăiam, pe la petreceri, pe melodiile trupei» a declarat Irina Rimes cu ocazia relansării Trupei Akord.

Igor Sîrbu, care a evitat să apară în public după ce colegul său de trupă a plecat din Akord pentru că a ales o carieră solo, a declarat că «decizia de a face echipă nouă cu Eduard a venit ușor, de la sine. Eduard a apărut la orizontul deciziei mele exact atunci când era necesar. Având experiența de artist profesionist, mi-am pus două întrebări, concrete: ce vreau eu și cea vrea publicul de la mine? S-a adeverit, că și eu și publicul ne dorim acelaș lucru – să continuie Trupa Akord! Astfel, Akord continuă».

76175232_2751948215090398_7812421446998687744_n

«Se pare că al 13-lea an de activitate artistică a Akord-ului este cu ghinion», crede Iurie Badicu, producătorul trupei, «suntem nevoiți să ne reinventăm și să ne relansăm din mers, fiindcă publicul nu are timp să aștepte, este curios când vine schimbarea. Cu siguranță este o schimbare în bine. Mulțumesc, pe această cale, Fraților Spoială care au filmat noua producție și au contribuit esențial la restyling».

De menționat că, Trupa Akord s-a relansat pe 10 noiembrie 2019, postând, pe canalul său de YouTube, clipul «Zboară Fluturi». Textul piesei este scris de Iurie Badicu, iar muzica aparține lui Iurie Badicu, Igor Sîrbu și Eduard Malareu. Piesa de relansare a fost produsă în București, la HaHaHa Production, iar clipul a fost filmat la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, din Chișinău, de echipa SpoialaBrothers.

76722817_1404201083080403_9130217254221250560_n

Trupa Akord este una din cele mai apreciate și longevive trupe de băieți din Republica Moldova și s-a remarcat prin hiturile «Numai Tu», «Mă Doare», «Codrii Mei», «Satele Moldovei» ș.a.

SHOK.md


NOI 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII