FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

Alessia Vlad, aka Avi, cântă pentru tinerii din România și Republica Moldova. Ascultă-i CEA MAI NOUĂ PIESĂ! VIDEO//

Se simte atașată de artiștii cu origini basarabene și îi admiră pentru mesajele pe care le transmit și individualitate. Învățătoarea sa de canto, Anisoara Balmus, e de la Chișinău, și cel care-i compune muzica și aranjamentul este nimeni altul decât Vanotek. I s-a întâmplat chiar să-și întrebe părinții dacă „chiar s-a născut la București”. Alessia Vlad aka Avi cântă, inclusiv, pentru tinerii din Republica Moldova și vrea să fie auzită. De această dată cu “Rebels”, o nouă piesă însoțită de videoclip, al doilea din cariera sa, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, Alessia Vlad cântă despre și pentru rebeli, și, bineînțeles, despre distracție într-o perioadă în care este cel mai potrivit să te bucuri de viață. “Rebels” este a doua piesă interpretată de artista de 11 ani. Piesa are un mesaj simplu, care se dorește a fi transmis: orice generație nouă are puterea de a schimba lumea, de a face reguli noi spărgându-le pe cele vechi într-un mod original și netradițional pe un ritm mai alert și printr-o libertate de viață care poate aduce mai multă fericire în viața de zi cu zi.

Rebels este o melodie veselă, ca și noi, dedicată rebelilor. M-am simțit grozav la filmări alături de întreaga echipă și sper ca munca noastră să fie bine primită. Am oameni cool în jurul meu, care mă susțin și alături de care am norocul să cresc foarte mult. Înainte de orice, muzica mea este bucurie, iar mesajele sunt pentru noi, pentru cei de vârsta noastră. Mi-aș dori să zâmbim cât mai mult și să nu uităm că, deși suntem mici, tineri, avem și noi de muncit și că munca ne face să ne îndeplinim visurile. Vreau să le mulțumesc părinților mei pentru că mă susțin necondiționat și că sunt alături de mine în drumul meu în lumea muzicii”, a declarat AVI.

Piesa, precum și videoclipul dedicat au reunit o echipă profesionistă, care nu a ars etape și a susținut munca și seriozitatea.

Clipul se împarte în două situații, una outdoor unde dansatorii prestează câteva sincroane în mediu urban pe un rooftop, unde, indiferent că vremea nu este prielnică și norii încearcă să strice distracția, ei aduc veselia specifică vârstei prin mișcări de dans energice și prin culorile vii din vestimentație.

SHOK.md


MAR 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...