FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța nuci și mâncam „pâine de la iepuraș”!

Gabriella Năstas, interpretă, în copilărie era bine calculată şi avea mari visuri, dar mereu a fost îndrăgostită de muzică, informează SHOK.md.

„Gustul copilăriei mele îl asociez cu acea mămăliguţă cu brânză făcută de bunicul meu. Cu cartofii prăjiți, făcuți de mama… cu mirosul bobocilor, iarba verde, liliac înflorit.

Cea mai vie amintire a mea e cea în care mergeam la vie cu bunicii, și dormeam în coliba la amiază în timp ce ei lucrau. Seara bunelul ne curăța nuci și mâncam „pâine de la iepuraș”.

Eram o fire mai calculată, mereu eram ocupată cu temele, cu studiul la vioara, citeam. Părinții mei mereu au pus accent pe dezvoltarea mea intelectuală.

Când eram mică visam ca orice copil la multe lucruri, sa fiu doctoriță, politistă, prezentatoare etc.

Ceea ce a rămas neschimbat de-a lungul anilor şi m-a tras de suflet a fost dragostea faţă de muzică. Am avut câteva momente în care am vrut sa renunț, într-adevăr e un drum dificil. Dar au fost doar momente. Când te „chinuie” talentul, pe asta nu-l poți opri, la propriu. Nu-ti mai găsești liniștea.

Eu mereu am fost o visătoare şi multe din visele mele din copilărie s-au materializat în timp. Realizez acum și mi se pare o minune. Dacă m-aş întoarce înapoi în anii copilăriei, nu cred că aş schimba nimic. Doar mi-aş oferi șansa să mă pot bucura mai mult de joaca alături de alți copii” – a spus Gabriella.

Cristina TOMAC


MAI 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII