[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
OAMENI ca AMBALAJE! Maggy Platon: E mult mai simplu să treci prin ...
TREI GENERAȚII, într-o imagine! Veronica Vizant – alături de mama ...
Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat ...
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...

Anastasia Fotachi, despre COMENTATORII RĂUTĂCIOȘI: „Chiar și Selena Gomez, Kendal Jenner…se confruntă zi de zi cu hateri”

Modelul Anastasia Fotachi, la începutul carierei sale de model, primea multe comentarii răutăcioase și încerca să lupte cu acestea, ca într-un final să accepte hate-ul în adresa sa. De altfel, despre aceasta ea a vorbit într-o postare pe Instagram, informează SHOK.md.

„A fost foarte greu la începutul carierei mele. Primeam foarte multe comentarii răutăcioase, zvonuri urâte și înjurături neplăcute, care mă atingeau foarte tare.

Uneori mă gândeam că această cariera de model nu este a mea, de aceasta și primesc atât de mult negativ asupra mea. La început am încercat să lupt cu aceste comentarii, răspunzând în același mod ca si haterii. Îmi era foarte trist că lumea nu se poate bucura pentru succesul meu împreună cu mine. Mai târziu am înțeles că, simpla idee că altul are succes, îl face să îl urască chiar dacă nu îl cunoaște.

Am înțeles ca chiar și cele mai populare vedete ca: Selena Gomez, Kendal Jenner și altele la fel se confruntă zi de zi cu hateri. De aceea accept hate-ul în partea mea. Deseori nici nu le mai atrag atenția, dar zâmbesc și merg mai departe.

La moment primesc mai multe mesaje și comentarii pozitive decât negative, ceea ce mă face să merg mai departe și să vă bucur cu noi proiecte. Am înțeles una, că și din comentariile haterilor pot să primesc niște sfaturi prețioase, ce mă vor face să cresc și să tind spre orizonturi noi”, a mărturisit Anastasia.

Cristina TOMAC


APR 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...