FRESH
Gwen Stefani a făcut marele anunț! Artista și Blake Shelton s-au logodit
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...

Angelika Vee a lansat UN VIDEOCLIP filmat în propriul studio: Carantina a fost o perioada oportună pentru a mă dedica pasiunii mele!

Angelika Vee, lansează videoclipul piesei ‘Wild Heart’, filmat chiar în studioul artistei. Este o piesă care vine în perioada de distanțare socială, iar studioul de înregistrări a fost un refugiu perfect pentru artistă, informează SHOK.md. 

Din punct de vedere muzical, ‘Wild Heart’ este un cântec pop cu influențe R&B și elemente clasice. Versurile piesei sunt inspirate de o pasiune obsesivă, care-ți cucerește gândurile și inima. O dragoste în care nu există hotare, nu există limite, iar celalalt devine un fel de drog pentru tine.

‘Wild Heart’ este compusă și produsă chiar de interpretă. Angelika fiind una din puținele artiste din spațiul românesc, care își realizează propriile producții muzicale, iar carantina a fost o perioada oportună pentru a se dedica pasiunii sale.

Angelika Vee este o cântăreață şi songwriter din Republica Moldova, stabilită de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii. Artista se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi, datorită pieselor și compozițiilor sale, care au ocupat poziții fruntașe în topurile internaționale precum Billboard Dance Chart.

SHOK.md


MAI 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII