[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Anna Odobescu, despre ROLUL din „Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”: „Nu-mi venea să cred că povestea aceasta se petrece cu mine”

Interpreta Anna Odobescu, reprezentanta Moldovei la Eurovision Song Contest 2019, a obținut un rol în filmul „Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, alături de mari artişti şi actori. Astfel, SHOK.md a contactat-o pentru a afla mai multe detalii.

„Propunerea a venit din partea regizorului american David Dobkin şi a platformei de cinematografie Netflix UK/US, vara anului 2019. Tot atunci am înregistrat acasă în studio piesa „Song-along”(poppuri din piese celebre, care a răsunat în filmul „The Story Of Fire Saga” în scena unde cântam cu câștigătorii Eurovisionului. Filmările au avut loc în luna septembrie a anului 2019 în Londra, la Knebworth House (castelul unde a fost filmată scena cu interpreţii).

Pentru a primi urgent viză să ajung la Londra am fost nevoită să plec pe 3 zile la Paris. Grație acestui proiect mi s-a împlinit visul de a vizita Parisul.

Am trăit emoții de nedescris când am ajuns pe platoul de filmări și am făcut cunoștință cu David Dobkin (regizorul filmului) și cu interpreții care au evoluat pe parcursul anilor la Eurovision. Fiecare dintre interpreți și actori a avut propria căsuță pe roți pentru vestimentație și odihnă, au fost create condiții extraordinare pentru toți.

Când am intrat în castel (unde a fost filmată scena) de mine s-au apropiat eroii principali al filmului: Will Ferrell, Rachel McAdams, Dan Stevens, au dat mâna cu mine și am făcut cunoștință. În acel moment îmi părea că mi se duce pământul de sub picioare, nu-mi venea să cred că această poveste se petrece cu mine! Acești actori celebri au lăsat impresia de persoane prietenoase, comunicabile și foarte modeste, am avut impresia că ne cunoaștem de mult timp. Am avut ocazia să-i spun lui Rachel că foarte mult îmi plac filmele cu participarea sa.

La filmări au fost implicați sute de oameni, care sunt profesioniști adevărați. Fiecare secundă din scena a fost filmată de mai multe ori până nu se ajungea la rezultatul optimal care și-l dorea regizorul. Pe parcursul zilelor de filmări m-am împrietenit cu câțiva câștigători a Eurovisionului.

Mi-a plăcut mult această experiență frumoasa și daca voi mai avea ocazia sa particip în asemenea proiecte voi accepta cu drag” – a dezvăluit Anna.

Cristina TOMAC


IUN 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...