FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

ARE 5 TATUAJE și le vrea șterse! Valeria Lungu: Am luat-o razna, regret enorm de mult că mi-am tatuat numele fostului…

Valeria Lungu, interpretă şi vloggeriţă, are cinci tatuaje pe care le regretă, acum încercând să le scoată. Astfel, a dezvăluit semnificaţia lor, dar şi că şi-a tatuat iniţiala fostului ei, informează SHOK.md.

„Primul tatuaj l-am făcut la 18 ani. M-am pomenit cu 5 tatuaje şi acum vreau să le scot pe toate, dar asta cu timpul că doare rău de tot. Primul a fost pe spate, mi-am făcut un semn al infinitului şi love – o să iubesc la infinit, nu ştiu dacă am aceeaşi părere şi acum…

Cel de-al doilea tatuaj a fost la un an după, teoretic mi-am făcut în fiecare an, la un moment dat. Sunt două păsărele – una dintre ele însemnă mama şi cealaltă mai mică sunt eu. Următorul tatuaj pe care l-am făcut, cred că, au fost 2 tatuaje odată, mi-am făcut tatuajul de la coaste, care este cifra 13 şi înseamnă ziua mea de naştere. După aia – la un an distanţă mi-am făcut tatuajul de pe umăr, care este Stay with me, semnifică că stai lângă mine ca şi cum, atunci când voi fi la altar şi va veni soţul şi va sta, să stea bărbatul meu în stânga mea.

Valeria Lungu, a luat-o razna, a făcut un tatuaj, pe care îl regretă enorm de mult şi este iniţiala iubitului meu de atunci. Teoretic mi-am tatuat numele fostului meu pe picior, bine că nu am tatuat tot numele doar iniţiala. Anul ăsta am încercat să-l şterg”, a declarat ea.

Totodată, vloggerița recomandă – în cazul în care nu sunteţi sigure în relaţia pe care o aveţi, să nu vă faceţi tatuaje, că după aia doare mult mai mult să îl scoateţi decât să-l faceţi.

Cel puţin acum regret foarte mult tatuajele pe care le-am făcut. Dacă m-aş întoarce acum la 18 ani nu mi-aş face nici unul, efectiv aş avea corpul curat, pentru că mi se pare că un corp de femeie trebuie să fie fără tatuaj şi fără pete negre care murdăresc acel corp” – a spus Valeria, într-un video, pe canalul ei de Youtube.

Cristina TOMAC


IUN 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...