FRESH
Jennifer Lopez revine pe platourile de filmare într-o comedie
Doliu în lumea cinematografiei! Actorul Sean Connery, cunoscut pentru ...
O interpretă a pozat fără haine pentru a-și arăta boala de piele de ...
Nicolle Trifan: „Fă ceea ce iubești și fă-o des!” Vezi cât de sexy ...

ARE REGULI CLARE! Anastasia Fotachi: „Caută oportunități. Este imposibil să trăiești fără să greșești și fără să ai probleme”

„Este imposibil să trăiești fără să greșești și fără să ai probleme” – spune modelul Anastasia Fotachi, care e de părere că gândirea pozitivă, cât şi cea negativă, are o influenţă asupra vieţii. De altfel, are câteva reguli pe care le-a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram, informează SHOK.md.

„Cel mai actual subiect în ziua de zi cu zi este gândirea pozitivă! Însă cred că ar trebui să gândiți întotdeauna pozitiv! Pentru că gândurile negative atrag energia negativă, și invers. Astăzi am să vă vorbesc despre reguli pe care le urmez eu!

1. Nu te ascunde de negativ. Nu este nimic mai dăunător decât ignorarea experiențelor tale negative. Dar nici nu ar trebui să renunți la ele.

2. Învață să te bucuri de lucruri simple. Dacă crezi că vei fi fericit, doar atunci când vei deveni milionar, atunci viața va trece și vei rămâne nefericit. Bucură-te de ceea ce ai la moment!

3. Caută oportunități. Este imposibil să trăiești fără să greșești și fără să ai probleme. Consideră ca pe ceva normal, deoarece în timp ce trăiești, mereu vei avea probleme.

4. Comunică cu oameni pozitivi. Astfel de oameni te vor umple de forță de viață. Dar oameni răzbunători și simțitori, care văd negativul în orice și le place să spele oasele celorlalți – dimpotrivă, îți elimină multă energie și tu însuți devii așa!

5. Dacă nu poți schimba situația, schimbă-ți atitudinea față de aceasta! Funcționează! Întotdeauna căută plusuri în orice, indiferent ce se întâmplă!

6. Gândul este material! Și acest lucru nu este deloc magic. Dacă te stabilești pentru negativ, atunci trăiești așa – nu ai energie, nu reușești, există doar eșecuri în jur… pentru că ai fost deja programat la asta și nici nu ai încercat să schimbi cursul negativ al circumstanțelor. Chiar și în situații dificile păstrați pozitivul din voi și totul va fi mult mai ușor” – spune Anastasia.

Cristina TOMAC


IUN 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII