FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Artistul Poporului Mihai Ciobanu e OMAGIAT, împlinește 65 de ani: „M-am trezit azi cu un gând de poveste, fericit”

Interpretul de muzică populară Mihai Ciobanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artistul împlinește 65 de ani, informează SHOK.md.

„M-am trezit azi cu un gând de poveste, fericit. Sper anii pe care-i voi mai trăi să fie așa cum e azi în suflet la mine. Să fie bine și pace în lume”, a mărturisit omagiatul la „Prima Oră” de la Prime TV.

Mihai Ciobanu a spus că tare multă lume l-a felicitat dis-de-dimineață și i-a urat multă fericire. „Nu voi sărbători foarte tare, dar ne adunăm cu cei mai apropiați, la cină. Soția are grijă să gătească gustos”, a menționat interpretul.

Artistul a mai spus că planifică un eveniment grandios prin toamnă, pentru că ziua sa „nu e doar azi”. „Mai multe detalii voi spune când voi avea lucruri concrete, nu îmi place să vorbesc fără să fac”, a subliniat Mihai Ciobanu.

Maestrul a spus că-și dorește să fie, în continuare, apreciat și iubit de public.

SHOK.md precizează: Mihai Ciobanu (n. 20 februarie 1953, Bujor, Hîncești) este un cântăreț român de muzică populară din Republica Moldova; Artist al Poporului, cavaler al Ordinului Republicii, Cavaler al Ordinului „Gloria Muncii”. De-a lungul carierei sale, Mihai Ciobanu a înregistrat peste 300 de piese, una dintre cele mai cunoscute fiind „Casa părintească nu se vinde”, pe versurile lui Grigore Vieru și muzică proprie. Mihai Ciobanu este căsătorit cu Valentina, o violonistă, profesoară de vioară la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga” și la Liceul cu profil de artă „Nicolae Sulac” din Chișinău, născută pe 23 iulie 1955, în regiunea Kustanai, Republica Kazahă, unde părinții săi lucrau la desțelenirea pământurilor.[8] Împreună au o fiică, Victoria, și un fecior Mihăiță, care este virtuoz violonist, potrivit wikipedia.org.

SHOK.md


FEB 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII