[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(VIDEO) Alex Iordache a lansat un proiect fotografic INEDIT: „Am prins ...
Mira şi Ruby, poze incendiare din vacanţa în Thassos. Cum s-au lăsat ...
Soția directorului general al ANSA s-a stins din viață, în floarea ...
Meghan Markle este OMAGIATĂ! Împlinește astăzi 39 de ani! Vezi cum ...

AU DIVORȚAT și peste 2 luni s-au împăcat! Interpreta Tatiana Turtureanu: „Ne-am văzut și parcă nimic nu s-a întâmplat”

Interpreta Tatiana Turtureanu a divorţat de soţul său, sportivul Sergiu Oşlobanu, dar la nici două luni s-au recăsătorit. În cadrul emisiunii „Intersecții” de la Radio Sputnik Moldova, Tatiana a oferit mai multe detalii despre aceasta, dar şi a spus că se cunosc de mici, informează SHOK.md.

„Cu Sergiu ne cunoaștem de mici, deoarece suntem din aceeași localitate. Desigur, am început să fim împreună deja când eram mai mărișori, când eu aveam 16 ani. Am fost împreună mulți ani, iar la un moment dat Sergiu m-a cerut în căsătorie, eu am acceptat. Deoarece eram prea tineri, ne-am limitat doar la oficializarea căsătoriei. Nu am făcut nuntă fastuoasă.

El avea careva așteptări de la mine, eu de la el. Am început să nu ne înțelegem. Am zis că – dacă așa, mai bine nu are rost să continuăm, deoarece eu sunt de părere că, atât timp cât tu nu te mai simți bine într-o relație – nu merită să mai stai. Eu am insistat pe divorț. După divorț, eu am acordat mai mult timp dezvoltării mele, el s-a dedicat sportului. Drept rezultat, a obținut titlul de campion mondial la Judo. Nu a fost un divorț din categoria pentru a căuta pe altcineva. A fost o separare mai mult necesară”, a mărturisit Tatiana.

De asemenea, interpreta, pentru sursa citată, a mărturisit că la nici două luni s-au recăsătorit şi parcă nimic din asta nu a fost. „Nici nu ne-am dat seama când ne-am reîmpăcat, fiindcă noi am comunicat chiar dacă eram separați. Știu doar că ne-am văzut peste două luni și parcă nu s-a întâmplat nimic, parcă am trecut printr-o simplă ceartă. După divorț, Sergiu s-a schimbat foarte mult. A înțeles că pe mine nu mă scoți din muzică, așa cum eu nu am atentat niciodată la sportul lui”, a spus ea.

Sergiu a cerut-o din nou pe Tatiana în căsătorie, iar în 2016, cei doi au jucat nunta. Ei sunt părinţii a doi copii – un băiat şi o fată.

Cristina TOMAC


IUL 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...