FRESH
Măștile fashion nu te protejează de Covid! Iată ce spun specialiștii
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...

Au jucat NUNTA LA BRAȘOV! Corina Bezdîga: „A fost perfect! Apogeul, cred că, a fost dansul și lovestory-ul nostru” VIDEO&FOTO//

Scriitoarea Corina Bezdîga şi soţul ei, Luc Verlot, la 17 octombrie au jucat nunta, la Braşov, alături de familie şi cei mai apropiaţi prieteni, informează SHOK.md.

„Evenimentul a fost exact ca noi şi ca invitaţii noştri. Se zice că eşti asemeni oamenilor de care te înconjori. Noi am ales pentru evenimentul nostru doar oamenii foarte apropiaţi şi dragi sufletului nostru, am dorit să fie ceva intim, de care să ne bucurăm împreună. A fost perfect, şi nu zic asta pentru că e nunta mea, asta a zis toată lumea.

A fost perfect pentru că atmosfera a fost completată de două voci extraordinare, prietene şi interprete dragi, Stela Botez şi Kătălina Rusu, care au uimit toţi invitaţii, mai ales pe cei din România, care nu le cunoşteau atât de bine, dar care au fost plăcut surprinşi de ce voci au descoperit.

A fost minunat, pentru că fiecare invitat în parte a venit de plăcere nu din obligaţie şi a dăruit o parte din suflet pentru această seară. Au fost multe momente emoţionante, dar apogeul, cred că, a fost totuşi dansul nostru şi video prezentat de fotograful şi bunul nostru prieten, Adrian Petre, love story pe care l-am filmat în niste locaţii superbe din sudul Franţei şi Toscana”, a spus Corina, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


OCT 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII