FRESH
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...

Au revenit recent DIN ITALIA! Cuplu de interpreți, despre faptul că AR FI INFECTAȚI CU CORONAVIRUS: „S-a început panica…”

Cuplul de interpreți Ilie și Tatiana Maxian are parte situație mai neplăcută, mai multă lume vorbește că ar fi infectați cu Coronavirus. Ieri, Tatiana a făcut lumină pe această situație și a spus că este un fals, informează SHOK.md.

„Nu este adevărat. Până în ziua de azi la noi e totul bine, mulțumim lui Dumnezeu. Stăm și noi, ca și voi, în carantină, acasă. Din când în când mai ieșim că avem magazin alimentar și necesită și el ocupație, dar în rest – bine.

De ce s-a pornit așa întrebare? Fiindcă noi am fost în Italia, la cumătria finuților noștri, și nu la shopping – cum spun alții. Am revenit pe data de 26 februarie, când am revenit deja s-a început această panică cu acest virus. Am fost informați că trebuie să stăm 14 zile la domiciliu. Pe data de 12 martie termenul nostru a expirat, totul a fost bine. Deja de câteva zile nu știu de unde a apărut o listă pe care nu toți o au, o listă fotografiată, nu știu, de la un medic de familie, nici idee n-am, unde suntem în acea listă și acolo scrie – lista persoanelor care trebuie să stea la domiciliu, printre aceia suntem noi și cumătrii noștri. S-a început panica că de ce nu stăm acasă, de ce suntem la libertate, de ce nu suntem izolați. Informația este incorectă. Această persoană care deține acea listă, fotografiată nu știu de unde, încă trebuie să aflăm, o transmite pe Facebook la toți prietenii pe Viber, peste hotare. Ultima informație ce am auzit despre noi că în acea listă arată că noi suntem infectați de acest virus. Totul este bine, nu faceți din țânțar armăsar, toată această informație este incorectă”, spune ea, pe Instagram.

Cristina TOMAC


MAR 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...