FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

AU ZIS "DA" în Franța! Corina Bezdîga: Am împărțit evenimentul în trei părți. Vom face nuntă în România și Belgia! FOTO//

Scriitoarea Corina Bezdîga şi logodnicul ei, Luc Verlot, au spus „Da” în Franţa, iar petrecerea urmează în octombrie, informează SHOK.md.

„Nunta noastră ar fi trebuit sa aibă loc anul viitor în mai, în Santorini, după cum știați, numai că noi ne-am dat seama că ne este greu sa ținem cont de reguli, iar pentru unii dintre invitați era greu sa ajungă la acea locație, asa că am schimbat total direcția acestui eveniment și l-am împărțit în… trei. Trei părți.

Am ales sa facem ceremonia și ședință foto în Sudul Franței. Aşa că, am luat un bun prieten care este fotograf și am făcut câteva ședințe foto în Monte Carlo, Saint Tropez şi apoi în Toscana. Am fost numai noi, iar aceste momente ni le-am dăruit unul altuia. Emoțiile au fost multe și toate superbe. Căci asta aduce iubirea în viaţa noastră.

Am savurat o săptămână întreaga momentele de shooting sau filmate cu Drona dar ne-am și bucurat de orașele superbe și de cele doua zile într-un chateau în Toscana”, a spus Corina pentru SHOK.md.

De asemenea, proaspăta mireasă a dezvăluit că, nunta urmează în octombrie la Braşov, iar în noiembrie în Belgia.

„Nunta priopriu-zisă cu familia și câțiva prieteni va avea loc în Brașov, peste două săptămâni, iar apoi vom mai avea tot o astfel de nunta și în Belgia la sfârșitul lui noiembrie. Asa reușim să aducem toți prietenii și familia lângă noi ca să se bucure și ei de acest eveniment din viaţa noastră”, a spus ea.

Cristina TOMAC


OCT 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII