[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta
Cleopatra Stratan a mers pentru prima dată la piscină anul acesta.Cum ...

Audițiile LIVE au trecut. Vezi ce declară participanții EUROVISION!

În lupta pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2015 de la Viena, se află în continuare 24 de piese. SHOK.md a luat legătura cu unii participanți, pentru a afla ce părere și-au format despre piesele adversarilor după audițiile live.

Dacă unora le pare că ce a fost mai greu a trecut, Julia Sandu este ferm convinsă că ce-i mai greu urmează. ,,Am avut emoții atunci când am cântat live, dar acum și mai mari emoții am, pentru că anul acesta sunt voci foarte bune”, a declarat Julia Sandu.

Cezara s-a bucurat nu doar că a reușit să treacă de audițiile live, dar a mai avut parte de o bucurie-n plus. ,,A fost interesant, am făcut cunoștință cu interpreți străini, care îmi cunoșteau piesa bine și am primit doar felicitări. Mulți dintre ei au voci bune”, a adăugat Cezara.

Carolina Gorun aduce cuvinte de laudă la adresa semifinaliștilor Eurovision-ului. ,, A fost bine, cu emoții. Îi cunosc pe mulți dintre ei, care cântă foarte bine și merită să fie în semifinală. Plus că mulți dintre ei deja au participat de mai multe ori “, a menționat Carolina Gorun.

Stela Boțan nu contestă alegerile juriului, ci este de acord că în semifinale au trecut cei mai buni. ,,A fost bine la audițiile live. Ceilalți concurenți sunt foarte ok, sunt și câțiva puternici și cred că cei care au meritat au intrat”, a  precizat Stela Boțan.

Concurența nu o sperie nici pe Diana Brescan, chiar dacă recunoaște că sunt voci puternice în concurs. ,,A fost super,  cu emoții, dar doar pozitive și mă bucur că am trecut de proba live care a fost una foarte importantă și mă voi pregăti intensiv pentru semifinale. Toți au piese foarte bune și au fost buni la capitolul cântat live , așa că concurența va fi una destul de mare”, a declarat Diana Brescan.

Natalia MORARU


IAN 21, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...