[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

BOMBĂ! Interpretă din Moldova – EROINĂ ÎNTR-UN FILM la Hollywood, alături de Rachel McAdams, Demi Lovato și Conchita Wurst! VIDEO//

Interpreta Anna Odobescu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2019, zilele trecute, a aruncat bomba – s-a filmat într-o producție de marcă Hollywood, alături de mari artiști și actori, informează SHOK.md.

„Sunt nemaipomenit de fericită sa fac parte dintr-un film produs de Netflix! Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga! Sunt foarte recunoscătoare că mi s-a oferit oportunitatea de a lucra alături de marii artiști si actori de la Hollywood: Rachel McAdams, Will Ferell, Pierce Brosnan, Demi Lovato dar si alături de colegii mei de scena de la Eurovision Song Contest. Vreau să îi mulțumesc pentru oportunitatea oferită regizorului american David Dobkin si platformei de cinematografie Netflix UK/US! Las aici unul dintre momentele mele preferate din film! Enjoy!♥”, a mărturisit Anna, pe rețelele de socializare, publicând și câteva imagini.

În film apar mai mulți artiști cunoscuți de la Eurovision, precum Jamala, Conchita Wurst, Loreen, Alexander Rybak.

SHOK.md amintește: Anna Odobescu a participat la Eurovision Song Contest 2019 cu piesa „Stay”, însă nu a reușit să se califice în finală.

SHOK.md


IUN 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...