[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Accident grav pe platoul de filmare. Tom Cruise, la pas de o accidentare ...
Bloggerița Rodica Untilă COPLIȘETĂ DE IUBIRE! Mândră de fiica sa!: ...
Rochia PLINĂ CU AMINTIRI! Vezi de ce Valeria Lungu nu ar renunța niciodată ...
(video) Un copil de 12 ani, AGRESAT de un bărbat, în curtea unui bloc ...

Brio Sonores, despre ÎNCEPUTUL COLABORĂRII cu Igor Krutoy și ce presupune CONTRACTUL semnat: „Istoria e lungă…”

Membrii trupei Brio Sonores au dezvăluit, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, cum a început colaborarea cu producătorul Igor Krutoi, informează SHOK.md.

„Istoria e lungă, durează cam trei ani. Noi am participat la New Wave în anul 2016 şi atunci am făcut cunoştinţă cu Igor Krutoy şi toată echipa lui. Am avut câteva colaborări în Moscova, am fost invitaţi de către el, după care am fost contactati anul acesta, pentru a încheia un contract cu el şi ca să devină producătorul nostru”, a dezvăluit solistul Veaceslav Timofti.

„Contractul mai mult presupune clauze referitoare doar la activitate. Este vorba despre drepturi de autor, drepturi de interpretare şi asta trebuia fixat din punct de vedere juridic. Prin intermediul lui avem deja acces la tot pământul, teritoriul, are surse media peste tot, la fel şi de producţie. Nu avem nici un obstacol. Este studio şi zi şi noapte, venim înregistrăm, el compune, noi cântăm”, a adăugat Dumitru Mîţu.

Totodată, pentru sursa citată, au dezvăluit că păşesc spre un nou nivel. „Schimbările sunt spre bine. Ni se deschid noi orizonturi. Noi automat păşim într-un alt nivel, care este foarte important pentru noi şi pentru ceilalţi din jurul nostru. Păşim într-o etapă mai responsabilă”, a spus Mihai Gandraman.

Amintim că, la 15 iunie curent, băieții au anunțat că renumitul compozitor rus Igor Krutoy este oficial producătorul lor.

Cristina TOMAC


SEP 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...