FRESH
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...

Bunica, 2 bone și tatăl copilului participă LA CREȘTEREA LUI CHRISTIAN! Natalia Gordienko: „Am luat două bone, nu pentru că sunt super star”

Interpreta Natalia Gordienko, de 2 ani, este mamă a unui băiețel, Christian, și pentru că muncește foarte mult are câteva ajutoare în creșterea și educarea lui: bunica ei, două bone și tatăl copilului, informează SHOK.md.

„Mă ajută bunica mea. Pentru ea e greu, pentru că este vârsta, și Christian e cam măricel și avem cam 18 kilograme și e greu să îl ridicăm, dar el vrea în brațe. Avem și două bone, două femei extraordinare, și tatăl copilului. Am luat două bune nu din cauză că sunt super star. La început era una și după am luat încă una și lucrează 2-3 zile pe rând, pentru că doar o persoană care se ocupă cu copilul trebuie în fiecare zi să fie foarte atentă și când un om lucrează continuu, are nevoie de odihnă. Una lucrează 15 zile și alta – 15 zile”, a spus artista, în cadrul emisiunii „Fii sănătos” la Jurnal TV.

Natalia a spus că nici nu se gândea că va fi o mamă „mega responsabilă”. „La mine mama a murit și pentru străbunica e greu, de asta am apelat la bonă. Eu lucrez zi de zi”, a spus ea.

Totodată, interpreta a spus că Christian a fost botezat la 1 anișor.

SHOK.md


DEC 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII