[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 14 iulie 2020. Vizită neaşteptată şi o cină romantică
Interpretul Ray Bark atras de instrumente muzicale încă DIN COPILĂRIE: ...
Scandal la o înmormântare într-un sat din Orhei. Preotul înjură rudele ...
Cornelia Ștefăneț, pusă pe NOI AVENTURI!: Am vrut să mă ducă avionul ...

BURSA THE MOTANS - la final! Iată cine sunt câștigătorii! FOTO//

Bursa The Motans a ajuns la final, dar orice final ascunde un nou început. Despre aceasta au anunțat organizatorii la 30 septembrie curent, informează SHOK.md.

„De data asta, este despre începuturile celor 5 câștigători ai Bursei: Mihai, Christian, Luiza, Floriana și Cristian-Manuel. Le urăm mult succes în parcursul lor academic și nu numai! ?‍??‍?”, menționează sursa.

Amintim că, Denis Roabeș – solistul trupei The Motans, împreună cu Global Records, a dat start unui proiect inedit, de suflet. El a lansat „BursaTheMotans” – un proiect menit să vină în sprijinul tinerilor în demersul lor de a-și urma visurile, tineri pasionați de diverse domenii, cu rezultate deosebite și o dorință de aprofundare prin studii universitare a domeniului ales. „Motivația care stă în spatele oferirii acestor burse este foarte simplă. Vine din experiența mea personală, din viața mea. Anii mei de studenție nu au fost tocmai cum mi-i imaginam, și nu din cauza școlii. Lipsa anumitor posibilități financiare m-a împins la un program foarte încărcat: ziua la facultate, noaptea la muncă. Probabil e un scenariu cunoscut multora. Acea perioadă m-a făcut să simt o oarecare supărare. Voiam să dispun și eu de lejeritatea și timpul celor care pur și simplu puteau să învețe și să se bucure de experiențele oferite de studenție. Era o dorință atât de simplă: să fiu odihnit, să am timp să studiez. Acum, la 30 de ani, dau startul unei campanii frumoase pe care vreau să o dezvolt și să o transform într-o tradiție. Sper foarte mult să adun cât mai mulți oameni entuziaști alături de mine și să am sprijinul întregii societăți. Bursele The Motans sunt despre asta: despre a oferi timp studenților merituoși pe care să-l folosească pentru a studia și pentru a-și urma pasiunile. Construim prezentul pentru a iubi si viitorul!”, a declarat The Motans, pentru Libertatea.ro.

Valoarea bursei lunare acordate de către Organizator fiecărui candidat din cei 5 (cinci), desemnaţi câştigători conform prevederilor, o reprezintă suma lunara de 2.080 de LEI (românești) pentru lunile octombrie-decembrie 2019 si ianuarie-iunie 2020 (sumă stabilită la valoarea salariului minim pe economie valabil in 2019).

SHOK.md


OCT 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...